Sunday, March 3, 2013

Selamat tinggal Melaka...

Assalammualaikum semua..

Tempoh masa 6 minggu praktikal akhirnya tamat juga dengan jayanya semalam...tak sempat nak berehat dah kena kembali ke kampus hari Isnin nanti..bravooo bravooo...

Kenangan dan pengalaman sepanjang praktikal akan sentiasa menjadi ingatan terindah....

Preceptor kami...terima kasih..
Jabatan Patologi sentiasa dalam kenangan..
adik amir....apple besar tu sangattttt sedap..kitorang dah la tak pernah makan donat cmtu...terharu sangt..sori tak ada hadiah...tapi cukupkan kenangan yg kitorang bagi???serius tacing baca blog ko...sob sob sob..
Terima kasih kepada semua yg telah mencipta dan mewarnai kehidupan kami...jangan lupakan kami ye kawan-kawan dari IMR, Mahsa, MSU, PTPL, UNIKL, Nilai College dan ____________ (mana lagi ye??cukup la tu kot..hihi)... Jabatan Patologi Hospital Melaka the best sebab staff nya yg sangat baik hati dan tak lokek mengajar kami yg tak berapa nak bijak ni dan belanja kami makan (bab makan memang best)...hihihi..

p/s: amir...tolong sampai kan maaf kitorang dekat FUMAKILA dan JUMBO sebab kutuk dorang...


dinner terakhir bersama pakcik, makcik dan azim di Kenny Rogers..
Terima kasih pakcik dan makcik sebab sudi menumpangkan kami berteduh dari sem lepas lagi...kitorang dah rancang nak merempat dekat surau hospital je kalau tak de penginapan..nasib baik acik sekeluarga sudi kutip kitorang..sob sob sob(gurau je)... halal kan air, elektrik, makanan, minuman dan segala nya yg kami guna ye acik..mintak maaf kalau ada terkasar bahasa dan rosak kan tombol pintu bilik, shower dan____ (duduk rumah orang jadi perosak..teruk betol perangai)...semoga pakcik dan makcik sentiasa di murah kan rezeki...

Nota dari hati: Cantik baju dan kerongsang yg acik bagi tu..pelik betol bila kami yg menumpang ni yg dapat hadiah...syukran...


gambar terakhir di Melaka...
coretan adik amir... Hilangnya si Power Rangers

3 tayar bergolek:

Bukan Raksasa™ said... [Reply to comment]

Aku tak kenal pun Fumakilla dengan Jumbo haha >.< Best of luck Power Rangers !!

Razil Tahir said... [Reply to comment]

waahh!! tahniah dah abez praktikal!!
semoga Allah permudahkan perjalanan lepas nie... huhuhuhu

Karukord jagau said... [Reply to comment]

tahniah2 ^_^