Tuesday, May 10, 2011

terima kasih nuffnang..sungguh terharu...

Assalammualaikum semua...

Semalam aku teramat kecewe...hari ni aku teramat terharu..setiap hari mood aku mmg berubah-ubah..baru la hidup ni penuh variasi kan..hahaha..

Hari ni dalam sejarah aku dapat BE dari nuffnang...mmg terharu habes la..terima kasih la incik nuff sebab sudi bagi BE kat saya ni..hahah..mana tak nye..dah berbulan-bulan aku join nuff tapi 1 BE pun x pernah singgah..walaupun lambat tapi aku masih setia ngn incik nuff..akhirnye penantian aku berbaloi..lalalala~
segan la nk tunjuk pendapatan..hehe
k la...terima kasih la kat semua yg sudi singgah blog yg bertuankan si comel macam saya..muahahaha..daaaa~

12 tayar bergolek:

Hanim Mahali said... [Reply to comment]

bagusnya dia setia... tahniah!!!

Nick said... [Reply to comment]

congrates to u :) hehehe

faiz said... [Reply to comment]

bgusla..semoga psni dpt lagi byk..

abutalib said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

nuffnang aku mcm x hidup je.. haish..

Budak Botak said... [Reply to comment]

he3, tahniah2...

Entry terbaru -> Penari Martha Graham Di Google.com... (",)

Kaoshi said... [Reply to comment]

wah, seronoknya dia..

Sila lawat: Kaoshi Troll

aleen aiden said... [Reply to comment]

jeles!

Tupai Karan said... [Reply to comment]

tahniah2.. sy bbrp bulan lately dah geram gila NN xnak update earning, akhirnya minggu lepas sekali dia update, hah lega.. br je ingat nk merajuk hehe

br hapdet blog : Aku Jadi Pengarah Filem

mykhalis said... [Reply to comment]

tahniah2..ni jeles nie..

hana said... [Reply to comment]

hehehe..
terima kasih la semua..
harap2 nye pasni dapat lagi la..
=D

mad khaz said... [Reply to comment]

xpernah dpt pon,huhuk