Wednesday, May 11, 2011

[hangat]...CIRI-CIRI LELAKI SINGLE...

Assalammualaikum semua...

Adakah orang single macam aku je yg mempunyai persoalan sebegitu????!!!atau pun aku desperate sangat kot...tidak mungkin sama sekali..aku masih muda la beb...umur x cecah pun 21tahun lagi..muda remaja lagi kan...hahaha...

Dalam minda aku ni asyik bermain-main persolan 'APAKAH CIRI-CIRI LELAKI SINGLE????' sebab aku rasa susah nak cari lelaki yg masih single mingle...semua dah berpunya..hahaha...bukan nye aku nk carik calon suami ke apa cuma nye aku terfikir mungkin disebabkan couple dah jadi 1 trend sekarang ni so nak carik orang yg single pun susah....betol tak???

Mungkinkah seseorang yg single tu boleh dikenali secara luaran aje????maksud nye kita nilai melalui perangai, rupa dan pe yg leh nampak dengan mata kasar saja..adakah korang setuju kalau ciri-ciri lelaki yg aku senaraikan kat bawah ni adalah single..

1. SKEMA....sape la yg nak budak skema kan..nampak nerd je...hahah...(yg skema la yg aku suke..muahaha)
2. EGO????!!!
3. TIDAK MATANG...ramai perempuan suka laki matang..tu yg banyak kes perempuan kawen ngan laki yg lagi tua berpuluh-puluh tahun..hehhe
4. BELAGAK...ada ke perempuan yg suke laki jenis ni???
5. TAK HENSEM...aku rasa ni x leh di terima...sebab aku tgk laki tak ensem pun dah ada awek..kekadang tu awek nye cun habes...


korang de ciri-ciri tambahan yg laen????!!boleh la share dengan aku..pasni kalau aku pandang je laki aku dah tau single ke berpunya...hahahaah....yg paling aku nak tau..betol ke lelaki skema single lagi???kepada yg rasa dirinye jejaka skema sila lah jawab...kalau jawapannye 'YA' maka aku lah manusia paling seronok..hahaha..

Nota dari hati: aku minat jejaka skema...rasa2nye sesuai tak ngn aku yg lagi 'skema' ni???!!!

JOM LAYAN KUNG FU PANDA DI [SINI]

17 tayar bergolek:

Farah Shamsudin said... [Reply to comment]

huhu..kalau nak tgk lelaki yang dah berkahwin lagi senang..:) kalau single ni, susah sikit lah..

zahidah dihaz said... [Reply to comment]

skema? rasanya ramai yang skema pun dah ada couple...susahlah nak cari lelaki single sekarang ni...


New Entry: Two more day, time to fly

chemay said... [Reply to comment]

taktau macam mana lelaki single..
sebab encik boyfie dah ade gf..
hehe :P

misz anis said... [Reply to comment]

skema??aku cam yakin je kebanyakan dorang ni single lagi..sebab focus nak study..mana kenyang anak orang law suap kasih syg..nak kena makan nasi gak..kan????so,kena abes belajar..keje lek lok..kan??

Cheq Tun said... [Reply to comment]

even dia single sekalipun at least kwn pompuan dia mesti lebih dari seorang.

laki yg single maybe leh dikesan bila dia tgk wayang sorang2.

nape laki xensem dpt gf cun melecun? sbb..dia guna mulut bubuh sedas dua ayat yg manis.sbb dia tau dia rupa pun xseberapa maka dia guna kekuatan lain yg dia ada iaitu mulut manis.

saya_arief said... [Reply to comment]

skema itu hot.
hahaha.
;D

hana said... [Reply to comment]

@zahidah dihaz
tu la pasal..
kan senang kalau dorang ni pakai tag je..
haha

hana said... [Reply to comment]

@Farah Shamsudin
hahaha..
tu mmg senang..
tapi kalau nak ngorat mesti la kene yg single kan..
habes t kene hentam ngn isteri die plak..
haha

hana said... [Reply to comment]

@chemay
hahaha...
nmpk nye awak x tau la kan..
=D

hana said... [Reply to comment]

@Cheq Tun
haha..
kalau bab tgk wayang dan yg x ensem tu mulut manis mmg saye sokong..
hahaha
dh bertambah satu tip...

hana said... [Reply to comment]

@misz anis
erm..
maksud ko orang skema ni pikir mase depan la???
logik jugak..
haha

hana said... [Reply to comment]

@saya_arief
erm..
hot??
saye tgk mmg hot abes la laki skema ni..
sbb saye suka yg skema..
haha

wong said... [Reply to comment]

yeke....mcm xbetul jea

wong rasa yg skema 2 yg tak boleh percaya.....bwahahaha

faiz said... [Reply to comment]

org skema pon sekarang bercouple ke kojo eiyh...

sasa_fyna said... [Reply to comment]

skema pn ade jugak mase awal2 kenal..da lame ilangla skemanye..:)

Anonymous said... [Reply to comment]

tengok buku lali dia

alex said... [Reply to comment]

Knape ngan buku lali dia