Tuesday, May 10, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Assalammualaikum semua....

Dah lama rasenye tak join mane2 segmen kan..hahhaa...disebabkan aku tak buat pe2 sekarang lebe baik rasanye aku join segmen ni...orang dah start cuti kan(baca gaya belagak)..dari masa terbuang begitu saja lebih baik aku layan kan segmen ni..hahaha...

Segmen ni mudah dan ringkas..aku mmg suke benda yg mudah dan ringkas je...kalau yg susah2 jgn harap la aku nak buat....pandang pun x nak tau...hahaha...aku cuma kene jawab 4 soalan yg sangat kacang beb...bebudak pun leh jawab..muahaha..

1) Berapa lama dah blogging.
Hampir 2tahun lebih-lebih cikit la kot..start berblogging pas abes matrik tahun 2009...tapi mula-mula tu mmg x aktif pun sebab tak kenal dunia blogging ni..heheh

2) Kenapa suka blogging.
Banyak sebab sebenarnye tapi kalau nak tulis nanti panjang sangat plak...salah satu sebab mesti la nk kongsi cerita ngn semua kan sebab aku ni jenis perahsia..so kebanyakkan rahsia aku de dalam blog ni..aku segan sebenarnye nk cite kat orang..so aku cite kat blog aje la..blog ni x leh gelakkan aku atau pun marah2 aku..hahaha...

3) Blog kamu mengenai apa.
Selalunye pasal cerita aku sendiri la...setiap pe yg aku tulis mesti aku selitkan sgt moral dan nasihat..tujuan nye tuk peringatan kite bersama...heheh..pastu aku tulis jugak pasal persepsi aku terhadap isu-isu semasa...setiap pendapat kan lain2 so pe salahnye kita berkongsi kan...

4) Harapan dalam dunia blogging
erm...harapan ye????kalau nak jd blogger terkenal macam mustahil je kan...so aku x de la nak letak harapan tinggi-tinggi sangat... cukup la blog ni jd kepuasan tuk diri aku sendiri dan aku harap semua orang leh la terima kehadiran blog ni..hahah...semoga traffik aku semakin bertambah..lalalala~

kalau de sape2 yg rase nak join leh la klik [sini]...daaa~

Nota dari hati: laparnye..de sape2 nak belanja??!

3 tayar bergolek:

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

menarik tu =)

insyaallah ada masa nak join juga

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

ala.. tak mustahil la nk jd terkenal..
yg penting, niat dan usaha... hehehe..

aried said... [Reply to comment]

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)


p/s: setuju, xmustahil nak trkenal...