Tuesday, May 10, 2011

apa yg bakal terjadi dalam masa 4 bulan???!!

Assalammualaikum semua...

Aku tengok sume orang semangat waja nak balik kg halaman...mentang2 la cuti 4bulan...mmg syurga habes la..tapi aku ni macam x de perasaan pulak...masih lagi setia bertapa kat rumah sewe aku ni....macam mane la nak ada feel nak balik kalau hampir tiap2 minggu aku balik kg halaman...muahaha..mentang2 rumah dekat dengan UiTM...hahaha..

Aku tengah berkira-kira pe yg aku nak lakukan dalam masa 4 bulan ni...bace novel selama 4 bulan(mana nak dapat sumber)???tulis entry setiap saat(de plak idea)???study tuk sem depan(rajin plak aku)???kerja tuk dapatkan pendapatan(mana plak aku nak carik kerja)???huh....cuti panjang merungut kalau tak de cuti lagi la merungut...muahahaha..baru start cuti tak sampai sehari dah hampir sesak otak aku memikirkan camna nak menjalani kehidupan selama 4 bulan ni..hahaha..

Kalau korang de cadangan atau pun kerja yg leh aku buat tuk cuti ni leh la btau aku...kalau de kerja-kerja amal atau pe2 aktiviti pun aku layan je..sudi-sudi kan la diri tu tuk ajak aku ye..yg penting terisi gak hidup aku masa cuti nanti...tak de la aku buat kerja yg sama je selama 4 bulan..sungguh bosan oke...

selamat tinggal puncak alam


Nota dari hati: malas nye nak jumpa Dekan tuk mintak sign laporan kewangan pastu nak kene hantar plak kt Bendahari UiTM...adoy...pening2...kalau la aku je jadi dekan kan senang...lalalala~

9 tayar bergolek:

mykhalis said... [Reply to comment]

belajarla mengait,, nanti boleh jual online..hehe

Anonymous said... [Reply to comment]

jd tukang kebun kat rmh ak....zzz

Farhana Jafri said... [Reply to comment]

best la cuti 4 bulan.. aku pny cuti dh hbis dh.. huuu~~~ sok dh msuk dftar blik.. tsk!tsk!

jemput singgah ANASAURUS :)

aleen aiden said... [Reply to comment]

panasss je ati bace tang cuti 4 bulan tu.rase nak tumbuk2 je dinding.hu3

hana said... [Reply to comment]

@mykhalis
hahha..
betol jugak..
kene carik orang yg pandai mengait la..
hehe

hana said... [Reply to comment]

@Farhana Jafri
haha...
x pe..pi belaja leklok na..

hana said... [Reply to comment]

@aleen aiden
hehe..
byk2 kan saba ye...
lalalala~

faiz said... [Reply to comment]

NC UiTM dah tukar kan..

hana said... [Reply to comment]

@faiz
erm...
tu x pasti plak..
hahaha..