Saturday, April 9, 2011

terima kasih aleen aiden...

salam...

korang sume ingat tak pasal aku mencari follower yg ke-271???!!kalau x ingat bole la singgah entri ini sebentar ye...

kalau pun korang belum terjah entry tu tapi aku still kene sambung gak tulis entry ni...untuk pengetahuan korang sume, aku dah dapat insan bertuah tu pada tarikh 27march tapi x de kesempatan pelak nak cite2 pasal tu....biasa la...pelajar x berapa nak cemerlang macam aku ni mmg sentiasa busy aje memanjang...pastu dengan kelajuan broadband yg mengalahkan kura-kura kene heart attack..maka entry ni tertangguh la ngn jaya nye...jgn mara ye...
yg aku bulat kaler merah tu la follower bertuah aku..


aku tak berkenalan agi ngn follower bertuah aku tu..xde kesempatan la plak...tp pe yg aku dah tau dari hasil terjahan aku ke blog dia...nama dia aleen aiden...nak tau lebe lanjut pe kata korang gi tanye die sendiri...hahah


kat atas ni aku uat print screen blog die...simple aje dan yg paling penting laju aje aku nak bukak blog dia...hahahah..bagi aku blog die best..kalau korang nak tau takat mana seronok nye blog die, korang sume bole terjah dia disini..

terima kasih kat aleen aiden dan sume follower sebab sudi follow blog TAYAR KEHIDUPAN yg bertuankan insan yg comel lote ni...hahaha...kalau de yg rasa x puas ati ngn setiap entry aku leh la comment2 ye..hehehe...

nota kaki: aleen aiden...awak nak hadiah pe???tp jgn mintak BMW sudah la ye...heheh...pe kata awk add sye kt ym...sharifatul_hana@yahoo.com..terima kasih...

7 tayar bergolek:

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

bertuahnya di aleen tue..sy ada chance ke nak dpt bertuah tue ??? hehehehhee

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said... [Reply to comment]

awak2
review la blog sayeeerr....
hahaha

aCap
ke blogku

nabihancakap said... [Reply to comment]

wah.. dtg jengok.. harap2 sy bertuah, tapi...

hana said... [Reply to comment]

@sahromnasrudin
de chance kot..
haha...

hana said... [Reply to comment]

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik
review blog awk??
insyaAllah kalau ada mase ye..
=D

hana said... [Reply to comment]

@nabihancakap
alalala..
jgn sede ye..
kalo bertuah de la rezekinye..

aleen aiden said... [Reply to comment]

ok baru jumpa.sori alin bz cket lately so jarang dapat singgah blog kamoo..

alaaaa suweet hokes!meh nak peluk2 meh!hee.siap printscreen lagi,giler teruja tuan punye badan ni hah.hee

erk..alin xde nak mintak pape kot..kamoo da review blog alin ni pon alin da berbesar hati.tp klo kamoo still nak bagi sumthin,it's totally up 2 u nak bagi ape.alin xkesah. ^_^

nnt kamoo add fb alin eyh.
search for : halin hayden
alin jarang on ym.

nway,thanxs a bunch! ^_^