Sunday, March 27, 2011

MENCARI FOLLOWER YG KE-271...

*ini adalah sticky post...scroll bawah tuk tgk entry seterusnye...

salam..

tibe-tibe hati aku nh terdetik nak carik follower yg ke-271...nape 271???sebab aku rase nombor cam 222,234 n sebagainye tu dah biase...so aku nak carik kelainan cikit la...hahah..pelik aje kn tgk number 271 tu kan???nombor nh aku pilih secara random dan aku ase nombor nh sangat la menarek...setakat nh follower aku ade 229..makne nye kat sini aku memerlukan agi 42 orang follower ye...

mesti tertanya2 kan pe keistimewaan jadik follower yg ke 271 nh..haha...walaupun xde banyak kelebihan tapi sekurang2nye aku akan lebih menghargai korang...kat cini bukan b'makna follower yg laen ak x hargai cume nye follower yg ke 271 nh aku akan review blog nye..maksudnye de entry khas la tuk follower yg ke- 271 nh...mesti korang fikir x menarek la setakat kene review...tau la blog aku nh blog picisan....kalo aku review pn bukan de yg nk bace kn..x pe la....sob3...(uat gaye sede).

.Insyaallah kalo de rezeki lebe aku akan bagi la sesuatu kat follower ke 271 nh...paling cikai pun topup 10ringgit la...aku x terfikir agi kalo hadiah paling gempak..hahah...mungkin aku bagi peluang tuk yg bertuah tu request hadiah kot..hahaha....tapi jangan melampau sangat plak kn sampai mintak aku BMW kn...agak2 la derr..aku nh student agi...pe2 pn aku akan pertimbangkan la ye..

ok la....harapnye ade la follower yg ke 271 nh ye..tempoh tuk pencarian nh aku x tetapkan agi..kalo dh dapat nanti aku umumkan la ye...daaaa~

18 tayar bergolek:

Tengku Nizam said... [Reply to comment]

nak unfollow pastu nak follow balik ble da no 271 blh x? hehe

hana said... [Reply to comment]

@Tengku Nizam
hahah..
ikut suke la..
x kesa pn..
lalala~
=D

padlie said... [Reply to comment]

nak follow tp tunggu 270 dulu la... haha..

Entry terbaru padlie: Supermoon: Yang patut kita tahu

Encik Luncai said... [Reply to comment]

tak sbr nak tggk sape yg jadi follower ke 271..

mykhalis said... [Reply to comment]

khalis ingat tak nak follow lagik le..hehe

BLADE EDGE said... [Reply to comment]

assalamualaikum...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni.

anyway, kalo ada masa, silalah singgah ke blog saya.

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

hana said... [Reply to comment]

@padlie
semoga berjaya la ye tuk tggu yg ke 270 tu ye...
=D

hana said... [Reply to comment]

@Encik Luncai
saye agi la x sabar..
hahaha
berdebar2 nh,..
haha

hana said... [Reply to comment]

@mykhalis
tp dh follow kn??
hehe..
time kasih ye..

hana said... [Reply to comment]

@BLADE EDGE
ok..
terime kasih sudi singgah..
=D

Cik Yana said... [Reply to comment]

271. No rumah lame cik Yana. Hehhee~

Cik Rimau said... [Reply to comment]

huhu.. baru je nak tanya, boleh ke tak kalau unfollow pastu follow balik.. sekali tengku nizam da tye dulu.. huhu.. (gurau je eh.. hehe.. jgn mrh.. )

Edy Zaidi said... [Reply to comment]

aci tak unfollow pasti follow balik?hehe

SyedGraphiX said... [Reply to comment]

x de org follow la kalo camni. hahaha

Taufan Ribut said... [Reply to comment]

follower ke 271 dapt hadiah percutian ke bali ke??hahahaa,,

apik pehe said... [Reply to comment]

uihhh..jangan kater gitu..mesti ader je orang baca tu..apik yakin..

aleen aiden said... [Reply to comment]

tetiba mcm nak cuba nasib.xtaula lucky ke x.hu3

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to comment]

uwaa!! saya followers 272..
lebih satu lakss..!!
undur balik aci x?? hehehe!!

salam kenal dari sahabat blogger
nice header dear!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog