Saturday, March 26, 2011

cerita menawan bukit dan gunung I

salam...

walaupun penat lelah baru sampai umah sewa lepas XPDC ke BROGA HILL dan GUNUNG TOK WAN tapi blog ku yang comel lote nh mesti di update jugak...cuma nye entry nh aku x nak cerita pasal perjalanan ke sana.(sok la aku cite ye kalo x bz)..tp nk imbas kembali pasal segala aktiviti yg melibatkan hiking sepanjang aku berada di UiTM..

Semester 1
kitorang gi BUKIT GASING di PETALING JAYA...memang dekat sangat ngn kampus kat JALAN OTHMAN tu...hahaha.. tapi best la sebab budak baru masuk universiti kan..muahahaha..lagi pun ni aktiviti ngn senior kan..seronok la dapat kenal2 senior...hehehe


 Semester 2

kali ni ktorang gi TAMAN NEGARA PAHANG..ni pelak sempena projek student degree part 8 tuk mengambil sampel stool orang asli dan pemeriksaan kesihatan...hahaha...disebabkan aktiviti bersama orang asli hari ahad so ari sabtu kitorang gi la wat aktiviti outdoor...hehehe

Semester 3

sem ni kitorang x de aktiviti mencabar macam ni la...sume aktiviti yg cool dan relaks2 aje....

Semester 4

baru aje selesai mendaki x sampai 4jam...sakit kaki ni pun x tau leh hilang bila..hahaha...kitorang gi daki BROGA HILL dan GUNUNG TOK WAN..sekali dua tu beb....nak tau sebab pe???sebab ganti tuk sem3 yg x de mendaki mane2...hahah...kire qada' la tu...gambar???haha...nanti aku upload sekali ngn cerita pengalaman aku mendaki ..heheh

ok la..dah penat sangat2 ni...x larat rasanye...tuk sem seterusnye x tau nak gi mana lagi...korang tggu aje la ye aku masuk sem 5 nanti..hahaha...kalo korang tau tempat menarik leh la share2...sharing is caring kan....daaa

6 tayar bergolek:

a.r.e.p a.h.m.a.d said... [Reply to comment]

waktu part 1...
suke kenal senior????
cehhhh!!!!~~
heheheh~~~~
:'D

AesyaZealous said... [Reply to comment]

wahh bestnye..mesti kenal senior ramai kan..ngeh3

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to comment]

hhee!! kenal senior yang encem2!!
lalalalaa!!~~
beshnya aktiviti camni..




hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

hana said... [Reply to comment]

@a.r.e.p a.h.m.a.d
suke la..
lagi2 kalo dapat kenal abg arep..hahha

hana said... [Reply to comment]

@AesyaZealous
haha..
x de ramai pn...yg agak2 femes aje kenal...hahhaa

hana said... [Reply to comment]

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥
ala...
masalhnye senior saye x de la encem mane pn..tp not bad la...
muahaha...
mana bole puji kt public macam nh kan...
=D