Friday, April 22, 2011

CARA MUDAH NAK MENGORAT LELAKI KAYA..

Assalammualaikum sume...

Tiba aje musim exam mula la entry sume nak merapu + mengarut aje...pastu mesti nak berkaitan ngn stress dan tension study la...tak pun pasal paper exam yg macam tutttt..hahahaha....aku pun sama dengan aje ngn korang sume tapi aku malas la nak emosi lelebe kat blog ni...macam yg aku pernah cite kat entry [ini]...kalau aku ngh tak stabil mula la aku pikir memacam kan...hahaha...

Maka dengan bangga nya aku dengan ANIS telah memikirkan CARA MUDAH NAK MENGORAT LELAKI KAYA...hahaha..gara-gara malas belaja bajet leh la tumpang senang ngn kekayaan orang laen....muahahaha.....oke...jom kite layan tips menarik dari aku sekarang....lalalala~

1. Ini khas tuk yg drive kereta la...hahaha...kalau agak-agak korang nampak kereta besar-besar macam BMW pastu yg drive nye lelaki muda plak tu..baek korang amek kesempatan dengan melanggar kereta dia...pas dah langgar tu pepandai la korang mulakan step seterusnya dengan ayat yg baek punye..buat la gaya bersalah dan menyesal gila sebab bawak kereta tak berhati-hati....hehehe...

2. Korang kene la rajinkan diri makan kat restoran mewah-mewah...pastu korang aim la laki yg gaya agak-agak kaya kn tengah makan kat situ...pastu korang lalu sebelah dan tanpa bersalah konon-kononye telah tumpahkan air la kat dia..hahahah...pe agi...macam biasa korang kene la teruskan ngn ayat yg baek punye..hahaha...

3. cara ni pelak korang leh uat kat mana-mana aje..macam biasa yg penting korang dah de target yg baek punye..pastu masa tengah dia jalan-jalan tu la korang amek kesempatan dengan melanggar dia...bukan langgar guna kereta atau lori tapi langgar ngn diri korang aje..macam terlanggar bahu ke kan..hehe..korang buat la gaya x pandang dia atau pun jalan sambil tgk henpon..hahaha....pastu korang kene la pandai-pandai ayat die...

cara nak mengayat lelaki tu aku malas la nak tulis...terpulang la kepada gaya tatabahasa dan percakapan korang...kalau dah rasa susah sangat pe kata korang menangis aje...lelaki kan lemah dengan air mata perempuan..muahahaha...apa yg penting ialah korang kene pandai berlakon la..haha..

banyak cara yg telah aku pikirkan tapi x sanggup asenye nak share ngn korang...hahha....tapi sejujurnye aku tak pernah agi cuba walaupun satu cara kat atas tu..hahha....kalau korang berani korang try la...kalau bernasib baek mungkin lelaki tu layan..kalau bernasib malang mungkin dapat makian aje la...hahahaha....ape pun terpulang kepada rezeki memasing..hahahahaha....kalau de yg berjaya leh la bg tau aku ye..nak jugak aku cuba..hehe..

ok la..sampai kat sini aje entry kali ni..kalau korang x berjaya jangan nak maki aku plak..ni cuma entry mengarut aje....hahaha...saje nak bg korang gelak aje...kalau korang x gelak mmg aku tak de bakat la tuk uat lawak..hehehe..

nota dari hati: kalau lelaki nak try pun mungkin bole jugak..hehehe...

11 tayar bergolek:

nur anis said... [Reply to comment]

sekali dapat yang panas baran..habis..haha..

nulhazwany abdul malik said... [Reply to comment]

buat nye laki kaya tu sombong, tak pasal-pasal je. ^^

hehe suka entry ni

HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

adeh...

ciap ada cara lagi..kalau dah berpunya nak mengorat lagi boleh x?hahahhaha

ain sakinah said... [Reply to comment]

tips yg ke tiga tu menarik...aku rase lps langgar tu..bleh la buat2 tnye.."mcm penah jumpe la...kite penah jmpe kn..ye..panah la..awk lupe ni..." hahah

hana said... [Reply to comment]

@nur anis
haha..
kira naseb la kan...
terpaksa la tahan kan je ngn yg panas baran tu..

hana said... [Reply to comment]

@nulhazwany abdul malik
kene pandai ayat la nak amek hati..
haha

hana said... [Reply to comment]

@HonEyBuNNy
bole2..
selagi x bertunang leh ngorat ye..
=D

hana said... [Reply to comment]

@ain sakinah
bgs ain..
ko sambung tips aku..
cara yg agak berkesan jugak..

velasrizal said... [Reply to comment]

alamak laki kena bhati2 la klo cmni

hana said... [Reply to comment]

@velasrizal
untuk laki kaya je yg perlu berhati2..
hehehe

Alan Rizque said... [Reply to comment]

Tips paling bahaya dalam sejarah..haha