Sunday, April 24, 2011

aku nak berhenti jd blogger..aku dah give up..


Assalammualaikum semua...

Bukan mudah rupanye jadi blogger ni sebab byk dugaan dan cabaran..hahaha...di sebabkan aku bukan otai blogger so x de la rasa sgt derita serta pahit manis dalam berblogging ni sebab aku blogger comel picisan(ayat tipikal...haha)..hahahaha...tapi sejujurnye berblogging ni mmg seronok sangat...salah satu cabaran nak jd blogger ni adalah memikirkan topik yg menarik tuk di tulis sebagai entry...aku agak pelik bin heran gak la ngn blogger yg mampu menulis 10 entry tuk sehari..gempak kn..hahaha...satu entry sehari pun payah tuk aku selitkan kat dalam blog ni..hahaha...mmg loser la ko ni Hana oi...

Di saat aku ngah menghabiskan masa dan bergelumang dengan nota-nota ni sempat lagi aku pikir satu benda...kalau la...kalau je oke...tak tau la same ada sanggup ke tak..hehehe...kalau la aku berhenti menjadi blogger dan menghapuskan blog aku ni agak-agak nye de orang kesah x???(bajet diri tu popular sangat la...tangan kat bahu sambil mata ke atas)...

Tetapi aku dapat merasakan tak de sape pun kesah dengan aku kan(cukup2 la tu wat cite sedeh hana oi..)...biasa la kan..insan comel macam aku ni mmg tak de sape nak kesah...patutnye dah lama aku kena sedar diri...ahaks..

Ok la....mungkin ini entry terakhir dari ku...sob3.. selamat tinggal semua.....jangan tangisi pemergian ku..

















Aish..x yah la sesede sangat...aku bukan nak ke mana pun..aku nk gi sambung study la...aku tau korang sayang aku kan...demi korang sume aku akan teruskan menulis blog walaupun mmg x de orang yg akan baca..hahaha... tapi betul ke de orang yg akan menghalang aku kalau aku mmg de niat tuk berhenti menulis???(sila la de yg menghalang...x nak la perasan sendiri aje..haha)

nota dari hati: aku sayang blog aku walau pe pun yg berlaku...aku sanggup merentas lautan api demi blog ku ini..muahahaha...sungguh poyo la aku ni..hahah

16 tayar bergolek:

Fariq said... [Reply to comment]

eh3x hana.. awat lagu tu... tak kira la otai ke petai ke semua sama je.. yup dugaan paling mencabat nak jadi blogger adalah idea/topik yg nak tulis.. fs pon ade mslh ni gak.. dapat taip 2 ari 1 entri pon dah ok dah.. tgk follower awak pon dah 300++.. u can do it.. buang sikap kalah tu.. semua sama je.. yg bezakannya usaha.. sekian

Aku Selipar Buruk said... [Reply to comment]

Same la kite.. Jangan give up... Hahaha..

Nur_Muslimah said... [Reply to comment]

xmo give up dear !
perjalanan masih jauh ...
teruskan berjuang !
chaiyok2 !!
^_____________^v

sayacomel said... [Reply to comment]

emm..jangan putus asa.
hoho..

Jejaka Terhangat said... [Reply to comment]

selamat tinggal..sob sobbb..=(

HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

eh ehe he..

ingatkan merajuk betul2 xnak berblog...

ila cuba gak nak tingal dunia blog..tapi ketagih lak nak main blog n rindu bila sebulan cuti ritu nak exam.hehe..

cayook2....stduy dulu tau beh exam berblog lagi..hehe..

azrinrahim said... [Reply to comment]

bgus3x..teruskan berblogging ya..hehe suka cara tu..jom sama2 semarakkan dunia blogger..semua sma shja..lalala

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply to comment]

hahahhaah..main2 eh... :P

hana said... [Reply to comment]

@Fariq
heheh..
terima kasih fs...
membara2 semangat nak menulis walupun nak benti tu cuma gurauan semata..
=D

hana said... [Reply to comment]

@Aku Selipar Buruk
erm..
betol..
semangat!!!

hana said... [Reply to comment]

@Nur_Muslimah
yeah..
betol tu..
=D

hana said... [Reply to comment]

@sayacomel
mana de terputus la..
masih semangat lagi...

hana said... [Reply to comment]

@Jejaka Terhangat
x sampai hati nak tinggalkan JT..
hahaha

hana said... [Reply to comment]

@HonEyBuNNy
yeah..
betol...
mmg addict betol nak menulis..
haha

hana said... [Reply to comment]

@azrinrahim
hahaha..
jom kite teruskan berblogging..
=D

hana said... [Reply to comment]

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
hehe..
saje gurau2 manja..
=D