Thursday, April 21, 2011

PM wish me luck in exam....korang ada??!!!!

Assalammualaikum sume..

Kalau la uat jenayah tak salah kat sisi undang-undang dah lama aku gi bakar SYARIKAT CELCOM tu...dah membara-bara hati aku ni ngn celcom...dah masuk 3 hari berukband celcom ni tak dapat signal...kalau aku tak bayar bil sesenang aje ko potong aku nye servis kan...ni bole plak ko uat hal kan..ingat aku gune celcom ni free ke..dh la bayar tak bole nak mahal agi..geram sungguh hati aku ni...aish....

ehem...daripada aku menyumpah celcom kat sini seterusnye menambah dosa aku baik aku share sesuatu ngn korang...muahahhaa..cer tengok print screen kat bawah ni...jangan jeles ye..ahaks...

dengan penuh bangga nye aku nak bagi tahu yg PERDANA MENTERI wish aku good luck exam..hahahaha..kalau x caye cer cube korang tekan la print screen kat atas tu kalau nak agi jelas...hahha....korang de ke dapat ucapan exclusif dari PM macam aku tu???tak de kn??!!haha...aku dh excited nak exam ni pas dapat wish tu....mmg semangat habes la nak exam ni walaupun tak study pe2 agi...semangat PM bersama dengan aku derr....hahahaha...

ok la...aku dah penat la ngadap assignment HEART ATTACK or ACUTE MYOCARDIAL INFARCTION sampai menyebabkan aku nye idea tuk menulis blog pun terjejas...adush...korang x yah la pelik sangat sebab exam next week tp masih de assignment agi..biasa la tu...budak-budak bijak aje yg dapat assignment las minit..hahahaha... 

k la...sampai di sini aje entry kali ni...live dari STUDENT CENTRE MEDICAL LAB TECHNOLOGY...sanggup aku datang kampus sebab nak siapkan assignment untuk guna WIFI UiTM...mesti DR.ROS bangga dapat student macam aku..hahaha...daaa~

3 tayar bergolek:

mie said... [Reply to comment]

fuh!!!
special dari PM tu..
eheheheee

faiz said... [Reply to comment]

gud luck ye..

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..PM xder bg pon untuk apik..hehe..

wahh..bertuahnyer lecturer dapat budak rajin cm awak..haha