Saturday, June 16, 2012

Pizza Hut dan dooodolls percuma...

Assalammualaikum semua..

Tiada perkara penting yg ingin di kongsi melainkan sekeping gambar bersama kawan-kawan sekolah menengah sempena perjumpaan ALUMNI hari ni(sekeping je lak tu..teruk betol)..tak sempat nak borak panjang dan amek gambar banyak-banyak sebab masing-masing ada hal lain pula..dapat jumpa kejap pun dah kira ok lah dari tak jumpa langsung sejak hampir 5 tahun yg lalu..hihih..


Terima kasih dekat Rose sebab belanja Pizza Hut yg mengenyangkan dan Suaidah sebab beli kan dooodolls yg sangat cumel dekat Subang Parade...thank you all...tak rugi aku jumpa korang walaupun keadaan deman-demam..lalala~

Su'aidah..

Rose..

kiut miut kan Sunny Twin??hihi
Nota dari hati: Pesal semakin hari semakin susah nak dapat idea untuk menulis ha??!teruk betol la..

2 tayar bergolek:

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to comment]

Salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

Yasmin Aris said... [Reply to comment]

Hoho . itu perkara biase .
kiutnye sunny twin tuu !! mane twin nye ? bagi kite ! haha