Sunday, June 10, 2012

Arabian Night di Hotel Gold Course dan i-City...

Assalammualaikum semua....

Malam tadi(9june) telah di adakan  Meltech Annual Dinner di Hotel Gold Course Klang bertemakan Arabian Night..secara keseluruhan nya, dinner yg agak hambar(suka hati je komen gini kan..hihihi) dan juga mengharukan sebab bakal berpisah dengan senior-senior yg sangat awesome..

Sultan and Sultanah of the night with Timb. Dekan...

my classmate, sem 6..

team Power Rangers..

 with one of the best senior ever.. 
tahun depan kitorang pula sem 8..sebab tu kot faiz tunjuk no 8 tu..

pak arab di Malaysia..

wah..pak arab sesat pose maut gitu..

tangga pun jadi la...
Sejurus habis je dinner pukul 12 malam, kitorang buat keputusan nak pergi i-City cari pakwe hensem jalan-jalan, buang masa, ambik gambar sana sini..walaupun semua orang toleh 2 3 kali dekat kitorang, mungkin pelik dengan pakaian kitorang malam-malam camtu tapi AAK??(ada aku kisah)lalalala~kitorang bayar 10ringgit tau nak masuk i-City...so suka hati kitorang la nak nak buat hape pun kt i-City tu...

wah..besar nye bear tu..sonok betol lau dapat satu kan..eh.setengah pun ok juga..

nampak tak Eye On Malaysia belakang tu??!!

dah macam dekat USS pulak...
Cukup la beberapa keping gambar je yg boleh di kongsi...nak kongsi banyak-banyak tak ada privacy la pulak kan..hihihih...layan kan je la ye dengan seikhlas hati..

Nota dari hati: pejam celik pejam celik, tinggal setahun je lagi nak habes belajar.


6 tayar bergolek:

Nyamuk Terbang said... [Reply to comment]

ya habibi ya mualana

a.r.e.p a.h.m.a.d said... [Reply to comment]

bestnyerrr....
:'D

Anonymous said... [Reply to comment]

smpai hati ckp dinner ktorang hmbar kan?

hana said... [Reply to comment]

@Anonymous
adik..
bkn saye sorng yg cakap macam tu..
ramai yg kate gitu..
itu pn hanya pandangan sye je.
hambar bkn bermakna tak seronok..
cume perlu ada pningkatan...
saye phm ini adalh pertama kli awk uruskan program besar ni..
sme je ngn sye mse dulu2..
so, awk ambil komen sye sbg sesuatu yg membina bkn mnjatuhkan.
supaya len kli dpt buat yg tebaik..

*sye rasa awk ni ajk MELTECH kot..hihih

En. Beyazid said... [Reply to comment]

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

Yasmin Aris said... [Reply to comment]

smua cantik2 blaka ! hehehe