Tuesday, April 3, 2012

Kota Tinggi, Johor Part 2...

Assalammualaikum semua...

Penat sepanjang perjalanan selama hampir 4 hari tak sempat lagi nak beransur pergi walaupun sedikit sebab dah kena pergi kelas hari ni...untuk pengetahuan, kitorang sampai Puncak Alam pada pukul 11malam tadi dan bangun je pagi tadi terus rasa macam nak demam..serius..'Hana, u look pale today..'begitu la teguran dari coarsemate aku hari ini..hermm

Cerita Part 1 aku dah update masa dekat Kota Tinggi so hari ini aku gagahkan diri ini untuk kongsi cerita aktiviti sepanjang berada di sana..tujuan asal pergi Kota Tinggi adalah untuk bersama meraikan Majlis Perkahwinan abang kepada Nabilah(housemate, coursemate)...so dah alang-alang sampai ke Johor macam rugi pula kalau tak melancong sekali kan..orang kata sambil menyelam minum air..

Kalau nak cerita sekali gus mesti panjang berjela-jela entry kali ni kan..jadi aku bercadang dalam Part 2 ini hanya berkongsi cerita Majlis Perkahwinan Bazli Hazwan(UNIC) dan Asiah saja...semoga mereka sentiasa berbahagia hingga ke akhir hayat dan cita-cita untuk mendapat anak seramai 12orang bakal tercapai..insyaAllah..hehehe..

Asiah dan Bazli Hazwan

Nasrul, Nabilah, Anis, me, Azra dan Ain.
UNIC in da house..

Selesai persembahan khas oleh Bazli dan UNIC untuk Asiah

 'Kahwin ni best...'ayat tu je di ulang berkali-kali oleh Asiah dekat kitorang..hermm
ambil berkat bersama pengantin..
ini bukan kereta kami..

Teluk Sengat..

belakang itu bukan jambatan Pulau Pinang..
di Tanjung Balau..
Ini baru hari Sabtu punya hal..next part aku cerita pasal Jalan-Jalan Cari Makan dan Jalan-Jalan Cari Pasal pula...tunggu ye..

5 tayar bergolek:

dzarina said... [Reply to comment]

ladies day's out... NICE :)

a.r.e.p a.h.m.a.d said... [Reply to comment]

waa....g kota xajakkk...
best x???x g larkin kew???
hehehe.....
tahniah utk abg bella....
:'D

Ckin Kembaq said... [Reply to comment]

alhamdulillah..jodoh dah sampai.. ^_^

dhiera said... [Reply to comment]

simple gile majlis dia~

shiema sufian said... [Reply to comment]

nicce lah (: