Saturday, March 31, 2012

Kota Tinggi, Johor Part 1...


Assalammualaikum semua..

Sekarang aku baru tahu kedudukan sebenar di celah Johor ni...syukur malam tadi sampai juga ke Bandar Mas Kota Tinggi Johor setelah bersakit pinggang dan berpenat lelah menyanyi dalam kereta selama hampir 6 jam..lama kan perjalanan??

Erm..apa yg menarik dekat Kota Tinggi yg tak de dekat tempat lain ye wahai pembaca sekalian???cerita lanjut tentang kedatangan ke Johor selama 3hari 3malam akan aku story mory bila ak selamat menjejak kan kaki ke Puncak Alam..tunggu ye..hihi..

Nota dari hati: ini kali kedua aku dtg ke Johor sejak pertama kali masa aku form 2...masa tu pun takat pergi Kolej Matrikulasi Tangkak je..hihi

*update picture singgah sebentar di Johor Premium Outlet untuk merasai suasana pada waktu malam di situ sebelum meneruskan perjalanan ke Kota Tinggi..





Published with Blogger-droid v2.0.4

3 tayar bergolek:

dhiera said... [Reply to comment]

tak pernah lagi sampai kota tinggi ni~ tangkak pun tak pernah~

Mysara Ab Rahman said... [Reply to comment]

lalu je pernah la...singgah btul2 x pernh

Safiah Ibrahim said... [Reply to comment]

Johor~