Friday, March 30, 2012

Seoul Garden, One Utama punya cerita...

Assalammualaikum semua..

Malas nak karang ayat yg penuh tragis dan menusuk hati sebagai permulaan sebab otak rasa beku gara-gara hujan lebat mengiringi pagi ini(pergh ayat..)... so aku nak bagi tahu yg semalam pergi One Utama untuk jumpa sahabat yg dah lama tak bersua muka..lagi pun 28Mac semalam merupakan birthday dia yg ke 22 jadi dah ada niat di hati nak belanja makan di Seoul Garden(best tak ada kawan macam aku??haha)..

Cuma ada 3 keping gambar je yg aku berjaya snap sebab seronok bercerita sambil makan punya pasal...kalau jumpa member lama perkara paling best di lakukan adalah duduk bersembang berjam-jam sambil makan..semua cerita akan terungkap tak kira la kisah sedih, memalukan, lawak dan segala macam cerita akan keluar lagi-lagi kisah zaman sekolah...hehhee...




Arggh..terasa macam tak de motif pula entry kali ni tapi lantak la sebab dah tak de idea punya pasal so korang layan kan je la ye..hihihi..

Nota dari hati: Hari ni nak pergi Kota Tinggi..ada sesiapa rasa nak jumpa aku???=D

4 tayar bergolek:

eLLa n aLia said... [Reply to comment]

kota tinggi tu dekat mana ea?

hana said... [Reply to comment]

@eLLa n aLia
erk.
nth la..
yg pasti kota tinggi kat johor..
hahaa

ezyra daniel said... [Reply to comment]

cam sedap je kak..tu cam mkanan stlye korea yah?

Mona Taslim said... [Reply to comment]

Hi. Nice blog. Sudi x kita btukar2 blog? Kalu sudi bgtau nyer nnt kita add blog awk sama

http://monataslim.blogspot.com/