Friday, April 13, 2012

Genting Highlands punya cerita..

Assalammualaikum semua..

Detik 11 april 2012 bersempena dengan cuti umum, kaki ini telah berjaya mendarat di Genting Highlands bersama dengan adik beradik yg lain....yeah..very happening and awesome tapi ramai sesangat orang(cuti umum punya pasal)...crowded habis la sampai kene queue hampir 2jam untuk setiap game..

Tapi kan..tapi kan..tapi kan...aku bukan main pun spiderman dan space shot yg kena berbaris berjam-jam tu  sebab aku tak berapa berani dengan ketinggian(bukan penakut ye cuma tak berani).."rugi lah sebab kan dah bayar 50ringgit??"haha...aku tak rasa rugi pun sebab banyak lagi benda lain yg boleh main kan..lalalala~

Tanpa perlu pertikaikan pasal ketakutan dan kerugian yg aku hadapi, meh layan gambar-gambar Genting Highlands....hihi..

Wah..dah macam Spiderman kan..

warna warni gitu..

ini lagi warna warni..

Ini aku naik la..

mungkin space shot ni yg sesuai untuk aku..

Space shot.
menuju ke angkasa..
ini pun menarik tau...

bajet macam dekat london la..

Hafiz bersama aiskrim besar..

kitorang je berpicnic dekat situ...

anak sape la ni kebulur semacam..

perkara biasa kot gambar aku takde..

ada pun gambar aku terselit...

macam dekat rumah hantu je rasanye..entahla..
 
masuk kan duit sambil buat hajat...sungguh mengarut!!!!membazir je..

banyak nya gajah besar..

style kan monyet tu...

ada rupa macam kat China tak??

Family kakak aku..

Family abang aku..
Sesiapa yg terbuka hati nak 'payung' aku pergi Genting Highlands atau ke mana saja amat lah di galak kan..terima kasih..kbai...

Nota dari hati: Seronok memang seronok tapi penat pun ye juga..hihi

7 tayar bergolek:

Zayani said... [Reply to comment]

best dapat holiday dengan family. btw, genting dah lain :)

ezyra daniel said... [Reply to comment]

lme da tk g sne..hehhe...jelez nye nak ikot jugak

Amira Sakinah Sulaiman said... [Reply to comment]

wahhh..genting highlands..nak tanyaa..kat situ ice world dh siap ke renovation nyer? haritu pergi tgh renivate.x dpt nx masuk T.T

hana said... [Reply to comment]

@Amira Sakinah Sulaiman
belom la..
still renovate agi..
hihih

shiema sufian said... [Reply to comment]

bestnye. dh lama tak pi sana. last pi pun waktu f1 (:

lavenderlover said... [Reply to comment]

bestnyer hana..lama dah x pi genting highland,,hope i can pi jln2 sn 1 day again,,hehe,, hv a nice day!

Anonymous said... [Reply to comment]

stakat nek pirate ship bek g fun fair je la..hehe