Sunday, March 25, 2012

Kereta Myvi sebagai hadiah birthday untuk kanak-kanak 6 tahun..

Assalammualaikum semua...

Hari ni 25 mac, semalam 24 mac, semalamnya lagi 23 mac dan semalam nya lagi 22 mac(hahaha..macam la korang tak tahu kan!!)...22mac ialah birthday my bro yg dekat UTM nun di Skudai sana..hanya kiriman sms je yg di beri sebagai ucapan ulang tahun kelahiran..hadiah???tak perlu sangat lah sebab dh besar panjang pun kan..hihihi..

Semalam 24 Mac pula adalah birthday Hakim(anak sedara) yg ke-6..

'Assalammualaikum Hakim..'

'Waalaikumsalam..'

'Happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday to Hakim...happy birthday to you...'

'Hehehe...terperanjat Hakim dengar cik Nana nyanyi..hihih..'

'Tau tak hari ni birthday Hakim??!!'

'Erm..tak tahu pun..'

'Hakim nak hadiah apa??nanti acik belikan..'

'Hakim nak kereta Myvi boleh???'

'Hah??melampau lah kereta..kereta mainan boleh la..'

'Hihihih...Hakim main-main je la...Hakim tak tahu nak hadiah apa la..'

'Erm...nanti kalau Hakim dh tahu nak hadiah pe bagi tahu acik ye..nanti bila-bila acik datang umah Hakim...'

'Ok...babai..'

Nasib lah aku sayang anak-anak sedara aku yg setakat ni ada 3 orang je...so layan kan je lah apa yg dorang nak tapi kalau sampai minta kereta memang tak mampu lah aku nak beli..beruntung sungguh mereka mendapat acik yg baik hati macam aku kan..kalau dah besar melawan kata aku memang aku hempuk dengan kerusi sorang-sorang...hihih...Selamat Hari Lahir juga kepada sesiapa yg menyambut nya pada hari ini semalam dan semalamnya lagi..hakhak...

Nota dari hati: Malam tadi tengok Hunger Game...best lah juga...tak rugi 14ringgit...

4 tayar bergolek:

luqman zakaria said... [Reply to comment]

amboi!! mintak kereta tuhh!! T__T

Wallahua'lam said... [Reply to comment]

as salam..
alahai~ comel je bebudak.
ok lah tu. dah faham budak2 ni feel macma mana kan~

:)


Entri terbaru :

Bagaiman Ukhwah Boleh Terputus Bila Meminta Yang Baik?

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

hero kecil zaman kini...;)

APAN said... [Reply to comment]

ingatkan sape la tadi yg kaya sngt bagi kete myvi kat budak :)