Tuesday, March 27, 2012

RM250 lenyap dalam sekelip mata gara-gara Acer..

Assalammualaikum semua....

Senangnya dalam hati bila dapat on9 dengan tenang tanpa perlu merempat menagih simpati dekat laptop orang lain...dah hampir dua minggu aku menjadi pengonline jalanan(wujud ke term ni?)..sedih tak??

Dalam rasa senang hati online ni ada juga terselit risau nya sebab duit dalam Bank Islam semakin berkurangan...bukan murah tau bayaran bil hospital Acer ni...memang tak makan selama sebulan lah di buatnya gara-gara si Acer buat hal...terus tunggang langgang aku punya perancangan perbelanjaan semester ni...

RM250 untuk cip yg terbakar...rasa-rasanya berbaloi tak???atau aku yg dh kena tipu..lagi pun aku memang tak berapa tahu sangat charge kalau service laptop ni...noob la kata kan...hahahaha....menggigil wo nak kuar duit 250 ringgit kerana Acer yg dh berusia hampir 4tahun berkhidmat dengan aku ni...

Nota dari hati: Mulai sekarang aku kena berjimat cermat...hikhikhik

2 tayar bergolek:

shiema sufian said... [Reply to comment]

Takpe, berjimat cermat ye mulai sekarang. Jimat itu untung (:

KaK LimAh Si SupiR said... [Reply to comment]

aiyakkkkk..dh lame xdtg sini..huhuhu
berjimat laaa..kaklimah p0n tgah berjimat ni :P