Tuesday, March 13, 2012

Injuries may be forgiven but NOT forgotten...

Assalammualaikum semua..


Dendam??!tak pernah pun rasa dendam tu wujud dalam hati ni dan saya kan dah maafkan awak 2 tahun yg lalu cuma parut luka masih kekal dalam hati saya dan ia akan kekal di hati ini walaupun sejuta tahun..salah ke saya sebab tak layan panggilan awak yg tiba-tiba muncul setelah kisah kita tamat hampir 2tahun lebih yg lalu??!!!cukup lah saya dah maafkan awak dan jangan lagi muncul dalam hidup saya sebab ia menoreh kembali luka yg hampir sembuh..maafkan saya jika ada menyakitkan hati awak untuk hari ini..

Injuries may be forgiven but NOT forgotten...

Nota dari hati: Katakan lah yg tindakan aku tak salah..hakhakhak..


13 tayar bergolek:

shiema sufian said... [Reply to comment]

betul betul, sokong ayat tuh (:

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

ya.. tindakan anda tak salah.. hehe..

KaiZeN said... [Reply to comment]

susah nak maafkan orang..

fatin adawiah said... [Reply to comment]

ye ye xslah tue ..hehe

ain sakinah said... [Reply to comment]

tak salah hana.... =)

dhiera said... [Reply to comment]

kisah lama saya pulak selepas 6 tahun baru saya dan dia jadi kawan semula.. kawan biasa. no hard feeling~

APAN said... [Reply to comment]

aku rasa pun x salah kot...parut tu mmg akan ada :)

ekmal said... [Reply to comment]

time raya je say sorry2 ni..kdg2 ad org tu hari2 mintak maap..tp buat lagi..tu tunggu raya bru mintak maap ke ape..haha

Arina Shamsul said... [Reply to comment]

hihi tak salah..pilihlah mana yang kamu rasa terbaik untuk diri kamu :)

budak penjara said... [Reply to comment]

macam citer lam novel haha

yad'z said... [Reply to comment]

hehe... tau takpe.. memaafkan kadang2 hanya di mulut.. tapi dihati , tuhan je lah yang tahu,.. huu

Ckin Kembaq said... [Reply to comment]

yep..parut akan ada..jadi jangan duk muncul..hoho

Yasmin Aris ♥ said... [Reply to comment]

tindakan tu paling baik :)
lepas 2 tahun baru na cari balek ke ? err ==