Saturday, February 25, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Assalammualaikum semua..


Pergh..dah lama sangat rasanya tak join segala jenis kaum kerabat segmen atau pun giveaway...aku tak tahu la apa jenis hantu yg telah merasuk malam ni supaya join satu segmen yg di kira mudah.com dan senang..

Di sebabkan segmen ini tersangat mudah dan tak perlu nak bersusah payah menulis karangan sampai sepuloh muka surat maka nya aku pun terpaksa lah membatalkan niat untuk membebel panjang lebar...jadi sampai di sini saja lah coretan untuk segmen kali ini(keji dan hina tak entry kali ini??hakhak..ini semua gara-gara sikap aku yg memang sentiasa mengikut arahan supaya buat entry yg simple..tak caya pi tekan banner tu dan baca syarat-syarat nye)..

Insan bertuah yg di tag oleh blogger comel(perasan seh)..
ckin kembaq
KaK LimAh Si SupiR

20 tayar bergolek:

sha my heart said... [Reply to comment]

good luck.

semoga bertambah follower =)

yad'z said... [Reply to comment]

selamat bersegmen... ^^

eddy syrol said... [Reply to comment]

Ada entry untuk anda. (~_~)

http://eddysyrol.blogspot.com/2012/02/award-follower-ke-800.html

eddy syrol said... [Reply to comment]

award tu mmg utk awk..sila lah ambik dan tepek ye (~_~)

Mr. Doctor said... [Reply to comment]

Assalamualaikum.. TQ join segmen ni.. InshaAllah awak akan dimasukkan ke group 2.. Cek my blog @ 23/2/2012 pada pukul 3pm untuk senarai nama untuk follow2 nanti.. ^__^
Btw, MD follow sini ^^

Ckin Kembaq said... [Reply to comment]

wah..ditag ni..hehe terharu ada nama sy di situ.. ^_^

mashitah ismail said... [Reply to comment]

hai hana (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1]..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Arra Ahmad said... [Reply to comment]

dr segmen sama..group 2 no 36..
follow sini.:)

Iera balqis said... [Reply to comment]

hye ! (^_^)

iera balqis dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis.. iera balqis da jadi follower blog nie..done follow blogger..hit me back dear :)

pages sye>http://www.facebook.com/pages/Iera-balqis/335898119785996

twitter sye>http://www.twitter.com/@BalqisThahirah

blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

anim said... [Reply to comment]

hi, saya dri segmen yang sama (group 2)..
follow back oke..
:)

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

KaK LimAh Si SupiR said... [Reply to comment]

oyeahhh kaklimah di tag..adkh maseh available utk join atau sudah expired? :(

Cik Aini Lavender's said... [Reply to comment]

hai.salam kenal..
kita dr segmen yg sama,group no 2..sy follow sini =p

http://miszpinkies.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Farah'eylla Damia said... [Reply to comment]

assalamualaikum ..
farah dri segmen yg sma .
done followed u ..
follow me back yarh .. :)

http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/

Arina Shamsul said... [Reply to comment]

assalammualaikum :) saya dari segmen yang sama,singgah sini untuk follow kamu :) jemput singgah blog saya pulak ye,kalau sudi follow la sekali :P

salam kenal :)

~ ADANDO ~ said... [Reply to comment]

Salam Persahabatan diAlam Cyber.

I follow....U Follow....

From: Adando.blogspot

Azura @ cik buaya said... [Reply to comment]

singgah dr segmen sama cik buaya follow sni ye :)

salam kenal cik buaya

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Azura @ cik buaya said... [Reply to comment]

singgah dr segmen sama cik buaya follow sni ye :)

salam kenal cik buaya

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika said... [Reply to comment]

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said... [Reply to comment]

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Teih Misza said... [Reply to comment]

Hai. Sy dah follow blog kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
http://shaeyzawrote.blogspot.com/