Friday, February 24, 2012

Perhatian kepada semua followers dan readers Tayar Kehidupan..

Assalammualaikum semua..

Apa kabar semua??diharapkan semua sihat di samping insan tersayang(ayat macam menulis surat masa zaman sek rendah dulu..hahaha..)..kalau tak sihat cepat-cepat lah pergi jumpa doktor ye..semua dah makan???kenapa belum makan lagi??jom la titew belanja sky juice separuh harga dekat Ani Sup Utara...

Ehem..perasan tak intro titew caring lain macam tu??itu caring ada makna tau...sebenarnya...sebenarnya kan(jangan lupa gaya goyang-goyang badan sambil tangan main dengan rambut)..sebenarnya titew nak minta tolong dekat 618 orang follower dan semua readers titew...kalau korang sayang titew mesti korang sudi nak tolong titew kan..kan..kan..

Ehem ehem(buang mood gedik ber'titew' bagai)...jika korang tak keberatan sila lah singgah dan follow blogshop my sister [YusZara Creation] sebagai tanda sokongan kepada dia yg baru nak menceburi bidang perniagaan secara online..ini bukan paksaan, desakan atau cobaan untuk korang semua ye...hihih...


Buat pengetahuan korang semua, my sis menerima tempahan gubahan hantaran, homemade coklat, jahitan manik dan juga make up(blog dia masih dalam proses update)...jika kakak,adik, abang, makcik, pakcik, atuk sedara, sepupu, kawan, jiran atau korang sendiri memerlukan perkhidmatan tersebut boleh lah tempah dekat my sis ye..hehehe..insyaAllah dia akan memberi perkhidmatan yg terbaik dan setakat ini kesemua pelanggan sentiasa berpuas hati dengan hasil kerja dia..

Sebarang pertanyaan atau cadangan korang leh tinggalkan komen di bawah atau terus hubungi

ZARA- 0192284186
atau
yuszaracreation@gmail.com

Nota dari hati: Aku atau kakak aku sendiri memang tak dapat nak membalas sokongan yg bakal korang semua berikan tapi kami memang sentiasa menghargainya...terima kasih...

2 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

aku lah salah sorang pelanggan tetap
akak ko tu...yeayh!!hahaha

yad'z said... [Reply to comment]

wah, tahniah ur sis sebab bukak blogshop.. =)