Friday, February 3, 2012

SECRET QHUROS untuk masalah berat badan dan kesihatan..

Assalammualaikum semua...

'Ni untuk ko...'

secret qhuros..(comel betol namanye)
'Ha??benda apa kau bg aku ni??'

'Ko katakan nak kurus...cuba lah produk tu..'

'Mana ko dapat ha??tak de keja beli untuk aku..'

'Aku kan join D'NAVECHEE...dapat benda ni pastu aku bagi lah ko..'

'Oke...terima kasih la...nanti aku cuba untuk melihat keberkesannya..'

FUNGSI PRODUK :
~ berkesan menurunkan berat badan secara sihat dan selamat
~  berkesan merawat segala penyakit berpunca dari masalah sendi, urat, otot dan saraf
~ berkesan merawat masalah resdung
~ meningkatkan metabolisme
~ mengawal selera makan
~ mengenyangkan dan memberi tenaga sepanjang hari
~ menyingkirkan lemak-lemak degil di bahagian perut, lengan, bawah dagu, punggung dan semua bahagian berlemak
~ menyihatkan badan dan bebas dari kesan sampingan
~ awet muda dan anti penuaan
~ menegang dan mencantikkan kulit

KELEBIHAN SECRET QHUROS BERBANDING PRODUK LAIN :
~ harga berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua
~ rasanya yang sedap dan mengenyangkan
~ tidak perlu berdiet secara ketat
~ ia bukan sekadar utk slimming bahkan untuk kesihatan dan kecantikan seluruh badan
~ SESUAI UNTUK WANITA DAN LELAKI

HARGA:
RM150

Setakat ini segala testimoni pengguna produk ini menunjukkan respon yg sangat positif...InsyaAllah produk ini selamat di gunakan...korang pernah guna produk ni??meh la share dengan aku yg baru ingin mencuba..

Nota dari hati: Habis sekotak ni aku update bg tahu bape kilo yg turun dan keberkesanannya terhadap masalah resdung aku..hahaha..

2 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

nice...hahaha..good luck..lau ok gitau aku...jgn makan sorang..lalalalala

Ashikin said... [Reply to comment]

salam.. saya memang tengah cari testimoni dari org awam pasal secret qhuros nih.. so camner yer?? berkesan ker tak?? hope can hear from u soon.. thanks =)