Saturday, February 18, 2012

Kecewa sungguh kondom tak de jual dekat 7-eleven..

Assalammualaikum semua...

Peristiwa berlaku di 7-eleven PPUM(sekarang dah tak de 7e dekat situ) ketika aku ingin membayar minuman yg di kaunter..
sumber incik google

'Tumpang tanya la...dekat sini tak de kondom ma???'

'Kondom???erk..tak de la..'
abang kaunter menjawab dengan dahi berkerut-kerut..

'Ini kan 7e, tak kan tak de kondom pula..selalu kan ada je kondom dekat 7e..haiyaa...'
sungguh tidak puas hati sekali nada nya..

'Itu 7e dekat luar..dekat hospital ni nak buat apa pula jual kondom??!'

Terus dia keluar dari 7-eleven dengan muka kecewa(aku je agak yg dia kecewa sangat..haha)...aku pun pergi juga setelah selesai membuat bayaran dan dapat di dengar perbualan pekerja-pekerja 7e tentang lelaki tersebut...

Jangan lupa join EARTH HOUR disini...

Aku memang rasa nak gelak guling-guling je dekat situ(tapi aku senyum je la) sebab lawak+pelik dengan permintaan lelaki tu..apa yg dia nak buat dengan kondom di hospital yg di penuhi orang sakit tu agak-agaknya...memang menimbulkan tanda tanya...haish..macam-macam ragam manusia ni..hihih...

Nota dari hati: mungkin kondom ada kegunaan lain yg aku tidak tahu seperti menyembuhkan penyakit..hihih..

13 tayar bergolek:

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

alaa... sbnrnya dia nk beli kondom tu utk anak dia or anak sedara dia tiup wat belon.. :D

pha is said... [Reply to comment]

mana tau kot2 yg tanya tu dr. pakar bedah. tapi surgery glove dah habis. so, dia guna kondom untuk halang kuman kat jari2 dia dari contaminate organ pesakit dia... hehehe

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

ahahaa..curious gak..;p

ada kegunaan lain la hana..think +ve..ahaha

ekmal said... [Reply to comment]

haha kalau dh xde tu, buat la cara xde..siap leh tanya kuat2 lg..haha

APAN said... [Reply to comment]

dia nak bat koleksi kot...kumpul dari setiap 7e di malaysia...

Ckin Kembaq said... [Reply to comment]

think postif..heheh ^_^

Kumbang Jingga said... [Reply to comment]

pk positif.maybe dia dah kawin..dorang merancang keluarga supaya anak tak kerap hehe...

-gedek! said... [Reply to comment]

mungkin dia nak kunyah macam chewing gum kot?

kan ada yg berperisa tu?

haha

zulhilmi tempoyak said... [Reply to comment]

kondom tu ape ye.. ;p

dhiera said... [Reply to comment]

ehehe...dia salah 7e kot~ tapi musykil jugak asal nak cari dekat dalam hospital. aggaga

salam perkenalan~

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

hahahahaha sape lah oranyanye tu kan... pelik2 je lah

yad'z said... [Reply to comment]

aiyarkk sengal.. ><

soooooour said... [Reply to comment]

melawat sedara sakit..bini sihat kat rmh..sbb tu nak kondom...lalalalla...