Friday, January 13, 2012

Video untuk mengurangkan stress selepas peperiksaan...

Assalammualaikum semua....

Yeay..yeay...senang nya dalam hati bila dah habis exam...terasa kurang beban yg tertanggung di bahu ini....pasal result jangan di fikirkan buat masa sekarang ni...usaha sudah di lakukan apa yg penting doa dan tawakal kepada Allah agar mendapat result yg baik...semoga Allah membuka pintu hati semua lecturer untuk menerima semua jawapan kita walaupun mungkin tak berapa nak logik...

Kepada yg dah habis exam, ada video khas untuk korang semua...mana lah tahu dapat mengurangkan stress dan mengembalikan mood ceria...aku tak berapa galakkan untuk mereka yg belum habis exam sebab takut nanti lupa pula semua ilmu yg dah masuk dalam otak tu...hahahah..


Apa komen terhadap awek tersebut????adakah ia nya teramat sweet and nice?????

Nota dari hati: Mahu muntah darah aku tengok video ni...hahaha..

2 tayar bergolek:

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

tahniah dah habis exam!;)

hee..lawak video tu..;p

aleen aiden said... [Reply to comment]

ini video dari syg ke b nya tu ye?heh