Tuesday, January 17, 2012

RM 100 Baucar Buku 1 Malaysia di gunakan di MPH...

Assalammualaikum semua...

Jauh sampai ke MPH Mid Valley semalam pergi nya untuk menggunakan Baucar Buku 1 Malaysia tapi agak kecewa la sebab MPH tu tengah kemas-kemas nak pindah ke tempat lain..so banyak buku-buku dan alatan-alatan yg dh di bungkus...sob sob sob..


Disebabkan baucar tu tak di benarkan untuk membeli sebarang jenis GAMES dan MAJALAH jadi aku pun gunakan sehabis baik dengan membeli NOVEL...setakat semalam baru gunakan RM100 dengan membeli 4 buah novel...ada baki lagi RM100 tu boleh di gunakan masa cuti sebulan nanti...mana lah tahu ada novel baru yg bakal keluar..hihihi..

Next time kerajaan boleh bagi baucar makan, minum, pakaian, minyak petrol, henpon, laptop, sewa rumah dan  wayang pula ye...

Nota dari hati: Siapa rasa tak tahu camne nak habiskan baucar tu boleh la tanya dekat aku..hihiihh..

6 tayar bergolek:

ANA D said... [Reply to comment]

nampak cam de novel my love is playgirl...hari 2 g MPH x de pun novel nih..sob2..

mysara said... [Reply to comment]

mai pn ngah pk2 nk beli pe utk tebus..hehe

xidijuleyah said... [Reply to comment]

berul ker boleh guna dkt MPH...baucer tu..............best nyer thanks 4 da information...........:)

Sue Sopian said... [Reply to comment]

hoho..baru tgh terpikir2 bleh ke guna baucer tu utk guna beli novel.. tgk awk dah guna kat mph ok la tu.. bertambah semangat nak guna ni..

hurmm..mph midvalley nak pindah ke mana? baru je bercadang nak abeskan baucer tu kat situ...huhu

hana said... [Reply to comment]

@Sue Sopian
erm..
pindah dekat LG kot..sebelah burger king..
tp x tau la pindahnye bile..
dorg masih kmas2 lg..
=D

Bobo said... [Reply to comment]

boleh beli cenderahati x?hehe