Tuesday, December 13, 2011

Saat-saat akhir semester yg menguji ketahanan minda pelajar UiTM seperti AKU...

Assalammualaikum semua....

sumber incik google
Sungguh sweet dan nice sangat bila di akhir-akhir semester ini di hidangkan dengan test (teori dan practikal), assignment, presentation, drama Mandarin dan final practical yg beratur terlalu panjang termasuk lah laporan kewangan persatuan yg perlu di selesaikan sebelum AGM(annual grand meeting) hari Jumaat ni...dan bertambah terasa sangat teruja bila melihat Final Exam punya jadual...memang terasa mahu peluk cium insan yg buat jadual exam paling terbaik dalam dunia tu...

7 jan clinical chemistry
8 jan parasitology
10 jan blood bank 2
11 jan virology
13 jan cytology


'Kalau korang nampak aku terbaring berdarah-darah dekat bawah tu..korang jangan lah tanya kenapa..'kata aku sambil menunjuk jalan raya dari tingkat 4 rumah kitorang ni dekat member-member...hihih..

Walaupun terasa cukup tertekan sekarang dan kehidupan aku sudah mula kelam kelibut tapi aku masih ada iman di dada yg mengawal aku dari melakukan sesuatu di luar batasan...haish..kenapa lah agak nya pihak UiTM buat jadual yg boleh membunuh pelajar-pelajar???!!!adakah semua orang punya jadual serupa dengan aku punya???kalau ada yg tak tahu jadual final exam baik check cepat-cepat sekarang dekat student portal..leh compare dengan aku nye..mana tahu UiTM nak boikot kelas aku je ke...muahahaha...

Malam ni kene pulun banyak benda seh...nak kena hafal 4 essei untuk oral Mandarin dan study untuk test Virology...tidak ketinggalan juga menyelesaikan sikit-sikit kewangan persatuan...memang terasa bertapa sweet nye hari-hari yg mendatang...

Nota dari hati: Semoga aku dapat bahagikan masa sebaiknya untuk pembelajaran dan bersama ayah di PPUM...

4 tayar bergolek:

budak penjara said... [Reply to comment]

gud luck..belajar tul2

Alan Rizque said... [Reply to comment]

Rapat betul tarikh exam..memang takde jarak untuk relax sikit..

Syara Mohammad said... [Reply to comment]

orang2 akaun pun sentiasa ade problem dgn financial report sblm AGM... =D

CekbOlat-bOlat said... [Reply to comment]

sabo je lah.. gudluck kakak bolat =D