Thursday, November 17, 2011

awak..awak nak tahu result UPSR titew tak??!!!

Assalammualaikum semua..

Titew dah check result UPSR titew...hihi..gembira betol titew rasa sebab dapat banggakan mak bapak titew...dorang happy betol dan janji nak belikan titew iPad yg titew nanti-nantikan..awak de dapat ke iPad dari parents awak??tak de kan...titew je dapat tau..jangan jeles...hihii...
ini result UPSR titew...

Pastu kan...cikgu-cikgu semua puji titew sebab jadi pelajar cemerlang....nanti masa Hari Anugerah Kecemerlangan dekat sekolah titew meh la datang tengok titew dapat hadiah banyak-banyak..seronok nye..tak sabar rasanya...ini la untungnya jadi pelajar pandai macam titew...itu lah awak..dulu mak ayah awak suruh study malas, yg pergi main lumpur selalu buat apa...kan dapat result corot...hahaha(gelak jahat)....padan muka...padan muka..padan muka...

Titew dah isi borang nak masuk Sekolah Berasrama Penuh (SBP) dengan MRSM...titew tak main la nak sekolah dekat sekolah-sekolah biasa sebelah rumah tu walaupun titew duduk rumah banglo 5 tingkat kan..tak ada class tau...ye la kan...cikgu-cikgu titew kata...budak pandai mesti sekolah dekat sekolah pandai...so titew kan pandai mestilah kena sekolah dekat sekolah yg terpilih..tak gitu kew???

Ok lah..titew nak pergi celebrate kejayaan titew dengan family titew dekat Hotel 5 Stars...nak ikut titew lah tu..hihi..mana boleh ikut titew la....titew tak suka lah nak ajak awak sebab result awak corot...daaa...titew pergi dulu tau..

Nota dari hati: Jangan ada yg sakit hati ye..gurau je...aku dulu tak de ye perangai macam ni bila dapat result..haha...

2 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

ala...kau kecik2 dulu mesti camni kan???titew tau la....hahahaha

r-5 said... [Reply to comment]

hahaha dulu titew dapat 5A upsr pon mak titew marah.. boleh pulew die tanye nape tak dapat 10A1.. kite terdiam.. hik3