Thursday, November 17, 2011

Keingginan untuk menjadi awek BADDROL BAKHTIAR...

Assalammualaikum semua..

'Wei Anis....macam mana aku nak jadi awek Baddrol Bakhtiar ni..'

'Memang aku tahu cara nya Hana...'dengan nada sinis..

'Alaaa...kalau aku jadi awek dia mesti aku femes amous macam D**lia dengan *lia tu..naik mencanang-canang aku punya traffik blog...terbaik kau tahu....hahahaha....'

Sembang-sembang berbentuk gurauan selepas kemenangan Malaysia ke atas Indonesia..walaupun yg menjaringkan gol adalah Syahrul Azwari tapi kesetiaan aku terhadap Kapten Harimau Muda, Baddrol Bakhtiar  masih kekal kukuh lagi(mesti ada yg rasa macam nak baling kerusi ke arah aku je kan)..muahahaha....sungguh tinggi cita-cita aku kan untuk menjadi awek dia...hihi...

Secara jujurnya aku tengok bola bukan sebab pemainnya tapi disebabkan aku memang minat SUKAN ye dan kalau pemainnya handsome, itu mungkin satu bonus untuk aku lebih bersemangat menonton sukan tersebut(dah nama pun perempuan kan)..
Ehem..ehem...kalau takat nak mengarut macam ni aku pandai la tapi kalau nak suruh aku ulas pasal match tadi memang aku terkaku la...tapi keseluruhan nya Team Harimau Muda bermain dengan agak baik dan  hendaklah dipertingkatkan prestasi untuk menentang Myanmar nanti...walau macam mana pun tahniah Harimau Muda kerana berjaya membaham Garuda yg terbang tidak terlalu tinggi...
incik google..


MALAYSIA 1-0 INDONESIA
SITI NURHALIZA 1-0 KRISDAYANTI
MAJIKAN 1-0 BIBIK

Nota dari hati: Dibuatnye betol-betol Baddrol Bakhtiar minta kapel dekat aku..huwaaaaa...mahu menangis aku...lalalalalala~

5 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

hahahahaha...bengong..lau da femes jgn lupe aku...hahahahaha

NafiesaYeop said... [Reply to comment]

yess !! mintak2 dapat laa badrol tu jadi abg ipar .. best nyee <3

farah haziqah said... [Reply to comment]

hahaha....^_^..terbaca entri ni..

wahyu hidayah wahidin said... [Reply to comment]

haha.. sy suke badd jugakk :D

Nurul syakirah said... [Reply to comment]

aku,aku...aku pon ska kat dya~