Tuesday, September 6, 2011

Wordless Wednesday #6: Kecik-kecik jadi kawan, besar-besar jadi lawan..

Assalammualaikum semua...

Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang penjelasan tentang gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan segalanya...

7 tayar bergolek:

kura said... [Reply to comment]

masa besar pun boleh jadi kawan. kawan ke neraka. Eh. heheh

sifu im said... [Reply to comment]

kecik2 jadi baby..besar2 jadi babi..haha

alepridz said... [Reply to comment]

tempat untuk nyalakan mercun...

sekian....

Kujie said... [Reply to comment]

comei kete pink itu..

|| A Lady Named .. Yantiey || said... [Reply to comment]

rindu lak tgk pelita ni Penang 2 thun berturut2 mlm raya je hujan...xleh nk pasang..

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

raya tahun ni x psg pelita pun.. hujan manjang.. hehe..

Fadzmie Mohamad said... [Reply to comment]

Tapi kalau pakai pelita mentol tu macam tak feel pulak. Haha.