Tuesday, September 6, 2011

Majlis pertunangan Anis pada 5 Syawal...

Assalammualaikum semua...

Akhirnya selesai juga majlis pertunangan Anis tuan blog live.love.laugh pada sabtu lepas(3sept) bersamaan 5 Syawal... so jangan lah nak memasang angan-angan untuk try ayat dia ye..hehe...semoga perhubungan mereka(anis dan kassim) ni kekal la sampai ke akhir hayat...ameen....








Aku bila lagi???argh..itu lah soalan tipikal yg biasa aku dengar..kalau boleh nak saja aku rekod jawapan aku pastu bagi korang dengar...penat tahu tak aku nak jawab soalan yang sama berulang kali..membazir air liur tahu tak..ish...baca leklok jawapan aku dekat bawah ni dan lepas ni jangan ulang soalan yg sama...paham???(amaran ni...heheh)

Bak kata seorang kawan aku ni...Lelaki memilih dan perempuan dipilih..dan disebabkan aku tak dipilih lagi lah maka aku masih tidak bertunang dan jauh sekali sudah berkahwin...hehehe...


Nota dari hati: Terima kasih yg tak terhingga dekat my lovely brother sebab sanggup drive dan teman aku serta ain dan azra ke rumah anis di Kuala Kangsar...walaupun penat berjalan jauh dan merempuh jammed yg memenatkan sanggup lagi singgah Jusco Bukit Raja untuk menonton wayang cerita Final Destination 5...

6 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

terima kasih sgt2....=)

Nor atau Nad said... [Reply to comment]

tu bukan kak anis mardiah ke??

hana said... [Reply to comment]

@Nor atau Nad
yup...
exactly...
knl ke???

pinnipedia phocidae said... [Reply to comment]

waarrrggghhhhh...jelesss lagiiiii...!!!

sifu im said... [Reply to comment]

aku pon dh xlama nk tunang..haha

kotak bulat said... [Reply to comment]

kb lmbt lg nk tung.. hehee