Thursday, September 8, 2011

Semangat membara nak mulakan semester 5...

Assalammualaikum semua...

Yahooooooo...cuti panjang selama 4bulan dah nak habis....tinggal saki baki hari je lagi aku duduk dekat rumah ni...gaya aku memang excited tak hingat....

Yg aku ni apsal seronok semacam nak start kuliah??!!semua orang sibuk bermalasan, aku sorang je semangat semacam..rasa macam nak hempuk je kepala ni dekat dinding...argh...

Start kuliah bermaksud otak aku akan di isi dengan bermacam-macam jenis assignment, test, exam, kerenah lecturer dan jadual hidup aku pasti nya berubah...dah tak de tido sampai pukul 10 pagi...uwaaaa....ini bukanlah perkara yg aku nak semangat kan sangat..
ni jadual sem 5...hehe..
Perkara yg membuatkan aku semangat nak start kuliah adalah ayah angkat aku si JPA tu akan bagi duit...dah lama rasanya akaun Bank Islam tu sunyi dengan nilai wang yg beribu-ribu..hahaha....(belajar malas duit nak aje.hehe.) bukan apa, bila cuti aku hanya mengharapkan biasiswa Pa&Ma aje..tak sanggup rasanya nak menghabiskan duit dorang so kalau dah start kuliah tak de la asek nak perabis duit mak bapak aje..betol tak??!!

Walau pun otak aku ni dah berkarat sebab lama sangat cuti tapi nak buat camne kan..tanggungjawab aku sebagai pelajar kena juga digalas dengan jayanya...nampaknya nota-nota sem lepas yg dah selamat aku simpan dalam kotak kena lah dibukak balik untuk buat revision...haish...doakan kejayaan aku untuk sem 5 ni ye...

Nota dari hati: Sem ni aku bertekad nak simpan duit JPA tu...muahahaha....

4 tayar bergolek:

My Name is Mar said... [Reply to comment]

Semoga BERJAYA.. Ho-ho-ho! Wa pun otw rancg nk simpan wit so dat dapat beli MOTOR sebijik!

misz anis said... [Reply to comment]

jadual yg sgt best..tapi bile ditambah 1 subjek tak berdaftar lagi, akan jadi xbest..benci!!!!

ame elms ! said... [Reply to comment]

wahh . looking at your timetable , me cant wait for class ! :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said... [Reply to comment]

sem 5 la kene perabis gune duit JPA