Sunday, July 3, 2011

Tahniah MALAYSIA... l hensem nya SHARBINEE ALLAWEE....

hensem kan??sumber:incik google

Assalammualaikum semua....

Tahniah team MALAYSIA sebab berjaya di pusingan pertama untuk melayakkan diri ke PIALA DUNIA 2014...hati ini terasa juga untuk membuat ulasan sepanjang perlawanan tadi walaupun aku ini tak pandai main bola...hahaha...ada yg berkata referee bias dan di bayar tapi kebenarannya kita tak tahu kan..so tak yah nak tuduh-tuduh la ye(mmg nampak bias pun kan..hahha)...

Lagipun tadi pemain Malaysia banyak yg melakukan kesilapan mungkin sebab di saat genting membuatkan semua tergesa-gesa ingin menjaringkan gol..semua nya bertindak terburu-buru...sepatutnya semua pemain mesti lebih tenang dan fokus terhadap strategi yg telah dirancang...kesian aku tengok Sharbinee Allawee yg berusaha untuk menahan bola dari terus membolos ke dalam gol sebab bahagian defender malam ini agak kurang menyerlah...walau macam mana pun Sharbinee mmg hensem(de kene mengena ke??!!)..So untuk perlawanan seterusnya dengan Singapura diharap semua pemain dapat membaiki kesilapan dan jangan sampai membiarkan emosi mengawal perlawanan...

Walaupun Malaysia kalah tadi tetap tak kan merubah sokongan padu yg aku berikan terhadap team Malaysia...so tidak perlu rasa nya nak maki-maki atau pun cabut jersi bila Malaysia kalah..kalau rasa korang tu power sangat apa kata korang aja yg ganti player itu..jangan takat hebat memaki aje tapi nak sepak bola pun tak reti...

Nota dari hati: Aku memang tak reti main bola sepak tapi tak salah kan aku nak bg pendapat aku??jgn memaki sudah la..hahaha... good luck MALAYSIA...

7 tayar bergolek:

Noni Safuani said... [Reply to comment]

Memang hensem..actually, most Malaysian footballers skrang ni hensem2 belaka.. ^_^

QaRr JaliL said... [Reply to comment]

ok la 2 dgn pndpt 2 :)

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

asal dpt selamat penalti ja, hensem..
sama la ngan fahmi ritu.. hahaha..
nk jd GK gak lah pasni... ;-p

nohoho =) said... [Reply to comment]

sekarang memang rakyat malaysia memberikan sokongan padu...tak macam sebelum-sebelum ni...rakyat malaysia dah berubah

norshazwani nasaruddin said... [Reply to comment]

sharbinee dah ada wife yang cantik dan wife yg comel.. wuwuwuwu.. nasib baik ko da kawen ka. kalo tak ramai lagi la artis dok kejar sharbinee plak. kehkehkeh

Mss Ieza said... [Reply to comment]

rse nye kbnyakn atlit ensem XD

afzam said... [Reply to comment]

dia punca kekalahan malaysia..leka sangat