Friday, July 22, 2011

siapa pulak Prince Of Pop(POP) ni????pi la main jauh-jauh sana..



Rasa macam nak hempuk je kepala kat dinding masa tengok video ni....dah la lagu entah pe-pe(ke aku yg tak reti menghayati??)..menari pulak nak bajet-bajet K-pop aje(tak de ciri k-pop pn oke)..cuba la menari dengan gaya gagah dan macho...baru lah macam LELAKI sikit...hampeh betol...broadband CELCOM aku pun tahu segan nak loading video ni....patut la lembab mengalah kan siput babi mengandung....aku rasa maca nak kutuk kaw-kaw aje tapi tak sampai hati plak...takut plak Mati Kuat Kipas (Die Hard Fan) dorang ni gi bunuh diri kat KLCC...tidak ke naya di buatnya...muahaha....

Video macam ni mmg sesuai ditonton oleh mereka yg stress, tension, jiwa kecamuk sebab boleh mengundang gelak yg tak berapa nak hingat dunia...jiran-jiran rumah pun mesti sakit hati aje dengar ketawa korang yg dah serupa pontianak tu...hahahah....

comel sungguh..=D

Nota dari hati: comel lagi Farizal Marlias masa tangkap bola...tak yah pun nak menari-nari...muahahha...

sumber: beautifulnara

5 tayar bergolek:

KimiCnoL said... [Reply to comment]

buat malu lelaki jep..

entry spontan??

misz molecule said... [Reply to comment]

hahaha..masing2 ad citarasa masing2..ngeee

Nor Fadila Rosli said... [Reply to comment]

hahahaha...lucu tek.. (*uit cover! aduh kang jiran aku kata aku gelak macam pontianak..) hihihihi(bajet sopan nih..:P ) nak follow jugak blog nih..

cik bulan said... [Reply to comment]

tajuk pon dah lembik..hahaha

Queen F said... [Reply to comment]

ha'ah ada tgok kat WHI hari tuu.. menari ala2 k-pop tapi kan better sikit yang ni kot dari MAX 24:7 tu.. -.-' okay hensem pulak gambar brother tu.. :|