Saturday, June 25, 2011

cara moden meluahkan cinta...

incik google..

Assalammualaikum semua...


Kalau hanya menggunakan pendrive aja dapat transfer rasa CINTA bak kata NABIL dalam MAHARAJA LAWAK AKHIR alangkah seronok nya....memang aku guna kan duit biasiswa yg JPA bagi tu untuk beli pendrive banyak-banyak..pastu siap beli yg macam-macam warna dan bentuk..ada bentuk hati, jantung, limpa, usus dan macam-macam lagi la...memang stylo habis la beb..tak de la aku nak bersusah payah menebalkan muka ibarat perigi cari timba...hanya bagi die pendrive aje sudah membuatkan dia menerima data cinta dari aku...lepas tu boleh agi suruh die pilih nak pendrive yg macam mana...memang teknologi betol la...

Itu la orang kata belajar menggunakan teknologi ke arah yg betul...kiranya aku adalah salah seorang manusia yg bijak menggunakan teknologi yg ada...sekurang-kurangnya kalau menggunakan pendrive tak de la malu sangar bila kene reject....paling kurang pun mesti pendrive tu detect virus bila di masuk kan dalam USB hati si dia...lalalalala~

Lepas ini sesiapa yg menerima pendrive dari aku tu paham-paham aja la ye...hahahaha...

Nota dari hati: Tahniah SEPAH...mmg terbaik..manis nya kurma ni..argh semput...=D

7 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

untung la law camtu...asal minat je kite bg...hehehe..mudah dan xmemalukan sgt...terbaek....layout baru tu...=p

belog saya a.k.a naz said... [Reply to comment]

nak beli pd byk2 lah lepas nih .macam ada je yg naz nak bagi .lalala~
btw ,sepah the best ~

tia @ Ini Kisah Tia said... [Reply to comment]

hahaaa . simpan semua data dalam pendrive kan :)

aleen aiden said... [Reply to comment]

wow!menarik juga 2.hu3 :P

Hanim Mahali said... [Reply to comment]

memang senang kalau boleh transfer perasaan guna pendrive je... LOL

cik paja hanim said... [Reply to comment]

sygnye nk bg kt org lain pendrive tu..tp kalo dh syg sanggup je kan..huuuhu..:)

nurhamizatulzullraooh said... [Reply to comment]

As'salam saya bdak baru btandang ke blog ni..klula bleh mcm 2..xadala mcm2 pkara yg blaku dsbbkn cinta2 ni..xadala kes pmbuangn bayi mrata2 tmpt,zina,sumbg mhram,rogol dll lg tmsukla jnayah spt bunuh,rogol,bakar,simbh asid,sihir dll lg bla cinta sseorg 2 dtolak@xbleh dtrima bgtu kejamnya mnusia zmn skrg ni..nauzubillah