Thursday, May 26, 2011

tolong la sedar yg suara tu sumbang...l menyakitkan telinga..

Assalammualaikum semua...

Cuti-cuti ni otak aku tak dapat nak generate cite mengarut la Anis..hidup aku masa cuti-cuti ni serius la...dah keje aku ngadap doktor dan berulang alik ke hospital, de pulak masa tuk aku bergurau senda..aku buat lawak pun doktor tu tak layan..kecik ati aku...muahahah...

Tiba-tiba aku dapat idea tuk menulis tentang suara sumbang di inspirasikan dari adik aku, Picah...gara-gara dia ganggu ketenteraman aku dengan melalak tak tentu hala bajet suara sedap sangat..bingit telinga aku der...boleh menyebabkan pecah eardrum....rasa macam nak hempuk je dia laju-laju...aish....

Aku agak pelik la ngan manusia yg tak sedar suara dah la sumbang pastu sibuk-sibuk nak gi audation...please la dengar suara korang tu dulu sama ada merdu sangat atau pun hancur lebur...kalau tak dapat nak dengar suara sendiri sebab de masalah pendengaran cuba la tanya kawan-kawan korang tu dulu...pastu jangan la kalau korang sebagai kawan pun bajet nak tipu sunat la nak jaga hati kawan la..plez la jujur btau je dia yg suara die tu x sedap..kalau katak leh bersuara mesti die pun dah kutuk suara korang yg sumbang tu..hahha..

Aku nak share video audation AF 9...walaupun dah lama tapi aku suka layan vid ni bila hati tengah panas...leh jadi bahan lawak beb...kalau minah ni masuk Raja Lawak mmg leh jadi 'johan' la...muahahah...


hahaha...seronok kan tengok minah tu nyanyi...mmg feeling habes la..rasa touching beb...naseb la die tak de depan mata..kalau tak dah lama aku bako je die...adoy..agak-agak nye minah tu tak tengok dan dengar balik ke rakaman yg die buat..pastu kawan die yg record tu tak pulak nak gelak guling-guling..sungguh aku tak berapa nak paham...hahahah...

Nota dari hati: bawak-bawak la sedar diri yg suara tu sumbang amat..muhasabah diri ye..

7 tayar bergolek:

shafiq said... [Reply to comment]

Sabor Je la..
Kalau Suara Tidak Bagus

cikmima said... [Reply to comment]

hahahahaha apekahlah minah nie

kimiez said... [Reply to comment]

at least die mencuba...huahahahaha...
piching out..!! Feel Out.. !! Persembahan out..!! Better u get out..!! hahah

Syuk Ry said... [Reply to comment]

haha.. kureng2 dier mencuber,.. :D


Awas Spamming Di Laman Sosial

nohoho =) said... [Reply to comment]

huhu..pompuan ni tak malu ke

Flow Cahaya Jannah said... [Reply to comment]

pa boleh kata..sabo je la hoho..feeling giler dia nih XD

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

memalukan dan sgt memualkan...
nak sgt jd artis? apa faedahnya? huh..