Wednesday, May 25, 2011

Imam Muda rancangan realiti yg terbaik...

Assalammualaikum semua..

Penat otak aku memerah idea tuk menulis tapi gagal jugak...bila dah dapat topik mula la tak de isi yg bakal di carutkan...pesal la otak aku ni tak dapat nak generate idea sehari dua ni..nampak gaya nye macam mintak kene format je otak ni...hahaha...

Walaupun tak berapa nak ada idea tapi aku still jugak nak menconteng arang kat blog aku ni...haha....cuma nak share satu video yg aku rasa sangat menarik..

Aku teramat la menyokong Progran Imam Muda sebab ia satu program berbentuk keislaman...bukan macam realiti tv yg lain yg mane ke arah hiburan dan keuntungan semata..lebih baik layan lagu tema Imam Muda sebab membawa 1001 makna yg mendalam...cuba la korang hayati...

Nota dari hati: Hensem2 kan peserta Imam Muda..muahaha....

4 tayar bergolek:

nohoho =) said... [Reply to comment]

saye pon sokong imam muda

aleen aiden said... [Reply to comment]

kagum gak tengok sumenye muda2 dan bekerjaya.hu3

misz anis said... [Reply to comment]

yeay...update gak..ko xnak ngarut pepanjang cam selalu ke??aku nak baca sambil gelak guling2...huhuhuhuhu

Mss Ieza said... [Reply to comment]

thats right ^_^