Sunday, May 15, 2011

SMS yg mengujakan buat aku teruja...

Assalammualaikum semua..

Henpon ni mmg tak reti2 nk berbunyi ke apa...sunyi sepi je memanjang...tau la henpon aku ni kalau baling anjing pun anjing tak sudi nak pandang...henpon murah la kata kan...hahah..lagi pun orang single macam aku ni mmg normal la henpon sunyi semacam je kan...agagaga~


Aku tahu nape tak de sape yg sudi nak kol atau pun sms aku sebab aku tak berapa gemar nk sembang lama2 kat henpon ni...kebiasaan nye aku mmg tak kan angkat panggilan kalau aku rasa malas sangat nak cakap...hahah...aku cuma kol dan terima panggilan kalau de benda yg betol2 penting je...aku agi prefer mesej la dari kol ni..mungkin de sesetengah yg x suka mesej sebab penat nak menaip la tapi aku lagi suke maen2 mesej ni....senaman jari gitu....hahaha...bukan sebab tu je la..kalau rasa malas nk layan leh terus buat x tahu aje...lalalala~

Kebiasaan nye kalau aku terima mesej mesti macam ini..

'hai...tgh buat pe tu??'  
'hai..dah makan ke belom??...
'hai...kacau ke ni??'
'hai..pe kaba ari ni??'
bla..bla...

Sungguh bosan oke tiap2 ari aku terima mesej yg same pastu kalau kol tnye benda yg same..sumpah la aku tak kan layan lagi orang camni...sekali dua kali mungkin aku layan tapi lepas tu mmg aku buat x tahu la...so bile aku tak layan maka result nye sunyi sepi la henpon aku ni...orang dah bosan la kan nk kol dan mesej aku sebab aku tak pernah nak layan..pastu sume cop aku budak sombong...lantak la...de aku kesah plak..hahha..

So aku nak bagi tips la kat sesape yg nak mesej2 ngn aku(ayat perasan)..cuba la mesej tu ngn sesuatu yg menarik dan mengujakan macam ni....sebab aku jenis layan karut marut ni..aku x suke la serius2 ni...

'hujan lebat ni...sedap tu tido...'
'aduh...masalh betol la manusia ni..geram pulak..'
'kalau aku sepak ko boleh tak??'
bla...bla...

aku agi suke kalau mulakan mesej macam contoh2 di atas tu..mesti de yg kate aku pelik kan...x kesa la sebab aku tak suke mesej2 tipikal oke...aku mmg suke bab merepek2 ni dan sesuatu yg lain...hahahha...

Kesimpulan nye..mudah je nk kawan ngn aku ni sebab aku bukan jenis yg serius..ada sesiapa yg berani cube???hahahah


Nota dari hati: aku tak gemar manusia yg serius dan tak de sense of humor...haha...

10 tayar bergolek:

jungrara said... [Reply to comment]

huhuhu...kain org lain gaya...saye mmg lg suka call...sebb senang nk cakap terus..hehehe

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

sy tak suka sms.. sakit jari.. heheh..

A'IM said... [Reply to comment]

yuhu...saya kat tepi tingkap ni..tolong buka sat..haha

cucu umie said... [Reply to comment]

ayie xsuke mesej..kecuali call shje..mcm senag jer nak cepat sampai info tu n then xmembazir mase untuk tunggu..huhu

hana said... [Reply to comment]

@jungrara
erm..
mmg la...
sume orng x same kn..
=D

hana said... [Reply to comment]

@Solihin Zubir
haha..
senaman jari la..
bia jari kurus..
=D

hana said... [Reply to comment]

@A'IM
hahah...
dh buka la..
xde orng pun..
=D

hana said... [Reply to comment]

@cucu umie
kalau benda penting je la kol..
kalau rasa2 nak ajak sembang bek sms je...
huhu..

Anonymous said... [Reply to comment]

Munafik lah lo............

Budak Botak said... [Reply to comment]

he3, macam2 la...

Entry terbaru -> Pedro Martin Ureta Membuat Gitar Gergasi Daripada 7000 Pokok... (",)