Sunday, May 15, 2011

Berlayang-layang di PANTAI REMIS..

Assalammualaikum semua...

Ada sesiapa yg tak kenal layang-layang ke???aish..mmg rugi besar la kalau tak pernah maen layang-layang...tapi zaman sekarang mungkin logik aje de yg tak kenal layan-layang, wau dan permainan tradisional kan..mana tak nye semua duk ngadap FB, blog dan memacam la lagi...budak-budak sekarang sume dah advance kan..dah x maen konda-kondi lagi..sekarang sume maen PSP aje..ke hulur ke hilir bawak iPad..dah xde bawak tutup botol..hahaha...

Kalau korang nak tau semalam la 1st time aku maen layang2...selama ni aku tgk orang maen je sebab tak de sape yg sudi nak ajak aku maen..hahah...aku malas nak cerita banyak...jom tgk kepakaran aku maen layang-layang kat Pantai Remis...

permulaan..

Add caption



gaya pakar..

Add caption

sempat agi pose sambil pegang tali..

sudah pasti aku tak de dalam pic..hehe

anak sedara..

huiyoo..tinggi kan layang-layang kitorang..

Kalau de yg nak maen layang-layang meh la ajak aku...sungguh seronok kalau dapat main sesama kan..daaa~

Nota dari hati: Jom tgk KUNG FU PANDA 2 dekat sini..

3 tayar bergolek:

blackroses said... [Reply to comment]

best ek main layang2 sekali sekala

cucu umie said... [Reply to comment]

memang masyuk kot dapat men layang-layang lagi2 kalau ad angin kuat..pergh best tu..

A'IM said... [Reply to comment]

lama tak pi sini