Saturday, May 28, 2011

[review]..Kung Fu Panda 2..


Assalammualaikum semua...

Hari ni kita berbicara pasal Kung Fu Panda 2 (KFP)...segala perbelanjaan tiket dan shoping di support oleh my big sis...thank a lot dear....memang beronok-ronok la...hahaha...

Sinopsis...

The saga of Po continues in this sequel that finds the newly anointed Dragon Warrior teaming with The Furious Five to safeguard the Valley of Peace. But when a new adversary launches a treacherous bid to seize control of China and obliterate the martial arts, Po must look back to his enigmatic origins in order to unleash his true potential, and defeat his most powerful opponent to date. 

Alasan kenapa mesti tonton Kung Fu Panda 2..
1. Binatang-binatang yg comel esp Panda...binatang kesukaan aku tu...heheh..
2. Cerita yg sempoi dan boleh gelak-gelak...tak de stress...
3. Boleh belajar kung fu sikit-sikit melalui gerakan semua warrior(sapa yg boleh mmg hebat.)...hahahah...
4. Mempunyai nilai dan pengajaran yg baik iaitu Jangan Gila Kuasa...lalalala~

Memang tak rugi la tgk KFP ni....aku boleh bagi 5 bintang la....memang comel la panda tu walaupun sengal-sengal ubi je...kesengalan nya yg membuatkan cerita ni fun abes....tak dinafikan yg segala grafik dan effect suma tu mmg terbaik...i loike...

Kesimpulan yang boleh aku buat KFP mmg awesome dan best sangat...anak-anak sedara aku pun gelak tak ingat....hahha....

Nota dari hati: betul ke Karak tak best????

2 tayar bergolek:

Budak Botak said... [Reply to comment]

He3, dah tgk semalam. Best2, banyak babak lawak....

Entry terbaru -> Momir Bojic Mencipta Kereta Volkswagen Beetle Daripada Kayu... (",)

cucu umie said... [Reply to comment]

seriosly best kungfu panda 2 nie..hahaha like..ayie bg 4/5..dengan effect 3d lg..memang best movie nie