Thursday, May 19, 2011

mana review Nur Kasih The Movie???!!!

Assalammualaikum semua..

Hari ni 19 Mei kan..kiranye NUR KASIH THE MOVIE kuar kat panggung ari ni la kan???pesal la aku x nampak pun blogger yg wat review pasal Nur Kasih...aku ngh berkira-kira nk tgk esok tapi aku nak la baca pandangan orang yg dh tengok..kalau tak bes mmg aku cancel la nk g esok...hahaha....

Membazir je 10ringgit kalau cite tak best kan...orang tak berduit macam aku ni mmg berkira betol....waktu ngh gawat ni seposen pun berharga...hahahaha....ada sesape ke nak join aku tgk wayang sok????


Nota dari hati: excited nak tgk Remy Ishak..muka die melayu habes..hahha

9 tayar bergolek:

Arpiiz said... [Reply to comment]

saya nak review pun tak boleh sebab tak tengok lagi..hehe

faiz said... [Reply to comment]

xsilap bro hans dah buat review..

shahjiehan said... [Reply to comment]

jom baca dan komen Review Nur kasih The Movie. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Suhaimi Suib said... [Reply to comment]

rujuk telurmata.com...
portal ulasan.review filem pertama di malaysia..boleh jadi ahli jugakk trimakasih

Rollo De Pedicula said... [Reply to comment]

macam komen abang faiz dkt atas
saya dah buat review
sudi2 lah baca
:-)

sila baca Review Filem Nur Kasih The Movie

kimiez said... [Reply to comment]

oklah gak filem nie..x ruginye
http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/05/review-nur-kasih-movie.html

Hafidz Gafa said... [Reply to comment]

Try la tengok Nur Kasih... bagi saya, worth it la cerita ni... tp tu review je la... nak baca boleh, nak percaya terpulang! =p

Review: Nur Kasih the Movie

MamaEma said... [Reply to comment]

akak tak nak tgk wayang...akak nak download tgk kat rumah jer...huhuhu

Umi Asura Sanusi said... [Reply to comment]

memang kena tengok cerita ni..klu tak rugi!!!
sape kate tak de review,ni review saya

entri terbaru
review movie nur kasih