Sunday, April 10, 2011

mereka yg baik hati aje akan membantu....

salam...

sume mesti tertanya-tanya sape la budak yg comel cam aku kat atas tu kan??!!hahah..asal comel je mesti aku kan...rasa macam nk hempuk aje kat dinding kan...lalalalala~name die QAYREEN QASRINA...die bukan anak aku, bukan juga anak kakak aku atau anak abg aku(mana ada pn abg aku yg dah kawen)..tapi dia anak sedara kawan aku yg bernama MUSA..walaupun die x de nak soh aku sebarkan tp sebab aku rasa Qayreen ni mmg comel so aku pun ringankan jari uat entry khas tuk Qayreen ni...tak salah kan nak tolong menolong...hahaha...pe lagi Musa..jgn lupe bawak balik ole-ole khas tuk aku dari GERMAN...aku tuntut tau..hahaha...

hari ini aku nak mintak jasa baik sume readers aku tuk vote pic Qayreen ni...selama ni x pernah pun aku mntak tolong korang sume kan??sekali sekala pe salahnye tolong aku...tolong menolong kan amalan mulia..hari ni korang tolong aku, sok lusa aku plak tolong korang....setiap jasa baik yg kita lakukan akan dapat balasan yg setimpal...bak kata pepatah BUAT BAIK DIBALAS BAIK, BUAT JAHAT DIBALAS JAHAT...hahaha....

cara tuk vote nye mudah aje..x mengeluarkan peluh walaupun setitik melainkan korang duk dalam oven juga x mengambil masa yg lama sebab korang mmg mengadap laptop berjam-jam pn kan..so kalau aku mintak masa korang x sampai 5 minit pn mesti korang x rasa kehilangan pn kan..heheh..jom kite terjah care nak vote..

cara2 mengundi :

STEP 1 : search for trudy & teddy fan page or click sini..
STEP 2 : click "LIKE"
STEP 3 : find the photo album "Quarter 3"
STEP 4 : click "LIKE" on QAYREEN QASRINA picture

terima kasih bebanyak k...ingat tau..bantu membantu amalan mulia...

14 tayar bergolek:

Cerita Saya, said... [Reply to comment]

soooo cute!! i will vote for herr.. :)

apik pehe said... [Reply to comment]

huhuhu..comel2..biler la apik nk ader ank?haishhh

miss ct said... [Reply to comment]

Assalamualaikum..
cute sgt baby ni..ct dah "like".. =)

xazryx said... [Reply to comment]

saya akan vote .HEHE .

fyna said... [Reply to comment]

memang comel sgt baby tu

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

'LIKE'! "LIKE"! *_*

dwaty said... [Reply to comment]

tomei... tomei....

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

comel2 nk hempuk kt dinding? kalo sy, sy belai2 dia dgn penuh kasih sayang..

Entri paling hot :
Tanam bayi hidup-hidup!"

hana said... [Reply to comment]

@Cerita Saya,
arigato..
hehehe..

hana said... [Reply to comment]

@apik pehe
hahah..
kalau nk anak kene de isteri dulu tau..
haha

hana said... [Reply to comment]

@miss ct
wassalam..
cute sgt kan...
time kasih like..

hana said... [Reply to comment]

@xazryx
vote tau..
jgn lupe..

hana said... [Reply to comment]

@fyna
comel cam saye kan..
haha

hana said... [Reply to comment]

@Firdaus Kasim
mmg belai pn..
tu cume hyperbola aje..
haha