Sunday, April 3, 2011

celcom broadband membuat perangai tak senonoh....

salam....

hari ni aku dh berniat nak tulis pasal follower yg ke-271 tp disebabkan line tenet yg macam siput kene santau terus membantutkan niat aku tu...nk upload gambar aje memakan masa berjam2..sungguh menyakitkan ati..jadi entry pasal follower yg ke-271 tu mampu tersadai di draft aje la ye...

abes tu hana sekarang ko nk cite pasal pe???kalau aku cite pasal arnab dan kura-kura agak2nye ada x yg sudi bace cite aku nh????erm..korang x yah jawab pn aku dah tau jawapan nye yg korang tak sudi...laen la kalo readers blog aku nh terdiri dari budak2 tadika...disebabkan readers aku sume educated, pandai pastu belaja x leh nak tinggi lagi sampai menara gading so aku pun kene hasilkan entry yg sesuai ngn tahap pemikiran korang kan..pe barang entry budak2 kan..hahahaha..

ehem.. k la....suara aku dh serak2 basah macam rani mukherjee so x dapat la nk tulis entry panjang2..hahaha....pe kene mngene suara dgn entry nh???bukan nye aku tulis entry nh guna suara pn..aku taip guna tangan...aish..nth la....hahaha...ni sume gara-gara line tenet la ni yg menyebabkan idea menulis aku terus hilang...sume readers salahkn berukband celcom ye kalo rasa saket ati bile bace entry nh..lalalalal~

p/s: rasa macam nak baling jauh2 aje broadband nh....aish...

8 tayar bergolek:

Sir Marcello said... [Reply to comment]

sabaq2...jangan baling broadband tue...kang nak update blog macam mana? xkan nak pi cc kot...huhuhuhu

diana said... [Reply to comment]

sama la dengan akak..
slow giler..
tapi akak pakai mxs..
slow2 pun akak paksa dia jalan jugak..
hahhaa..kejam tak??

maCy said... [Reply to comment]

saba je la ;)

faiz said... [Reply to comment]

tukar maxis je...lagi bagus

hana said... [Reply to comment]

@Sir Marcello
ngh menahan diri la nh..hahaha...
naseb baek saye nh penyabar...
haha

hana said... [Reply to comment]

@diana
nh pn kene paksa jugak..
kalau x mmg x leh on9 la..
hahah

hana said... [Reply to comment]

@maCy
ngh saba la ni..
=D

hana said... [Reply to comment]

@faiz
erm..
same aje sume..
x yah on9 lagi senang kot..
hahah