Saturday, April 2, 2011

A NIGHT TO CELEBRATE..

salam...

pergh...penat sangat derr semalam...aku sampai umah sewe kul 2 pagi tadi...pastu duk melayan BCR sampai kul 4 lebe baru la aku tido...hahah...entry kali ni x nak cite panjang2..bia la gambar yg menceritakan segalanya...x tergambar bertapa seronok, best n terbaek dinner kali ni...hahaha...paling best sebab aku dapat sumthing..tido malam tadi pn seyum aje...hahah....korang layan kan aje la ye...

EVENT : MELTECH 12TH ANNIVERSARY NIGHT
VENUE : INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTRE
THEME : GLAM WITH ROSES

degree part 4

comel x kami???

BERTAM!!!!

tengok la rose kat tangan kitorng tu..

phewiit..

kami bukan lesbian macam yg orang laen kata..haha

we are treasurer..

the phantom yg...

senior aku yg skema..lalala~




k la...tu je tuk kali ni...x leh nak upload pic byk2 nanti page ni jadi lambat plak...kalo rasa nak tgk yg laen leh la add aku di facebook ye...dan kalau bole kenal kn diri korang sebagai blogger tau..sebab aku x accept fren rekues dari stranger....hahah....

nota kaki: suara aku dah x de pastu de ke mak aku kata aku nyanyi masa dinner ni..muahaha...tau la suara aku sedap sangat sampai layak tuk nyanyi kt khalayak ramai kan..heheh..

6 tayar bergolek:

dora_aqua88 said... [Reply to comment]

cis5..pic last tu xle blah..haha~

a.r.e.p a.h.m.a.d said... [Reply to comment]

sape KING mlm td???
gamba KING xde kew???
kihkihkih~~~~~

hana said... [Reply to comment]

@dora_aqua88
muahaha...bangga tu gambar ngn orang skema..haha

hana said... [Reply to comment]

@a.r.e.p a.h.m.a.d
sape ye???hahha..
gi la terjah fb..

Anonymous said... [Reply to comment]

http://jenamax-truestory.blogspot.com/p/helah-jutawan-internet.html

misz anis said... [Reply to comment]

kite yg sangat comel..lalalala~~