Thursday, April 14, 2011

cara mudah dapat duit..

Assalammualaikum...

Sape yg tak suka duit atau nyampah gile tgk duit x yah la bace entry aku ni....takut kene heart attack pelak..hahaha...de ke yg tak suka duit????ye la kan...zaman sekarang ni duit la paling utama..betol x????aku cuma nak kongsi cikit aje la pasal nk dapat duit ni....nak kata mudah tu tak de la mudah sangat..yg penting rajin..orang malas tak yah la nak harap duit turun dari langit pelak..

Dari korang sume ngadap FB n TWITTER berjam-jam tanpa ada pulangan apa-apa baik korang join SAYS.MY ni...pada yg tak de blog tu x yah risau la sebab benda tu menggunakan facebook atau twitter pun dah cukup..cuma sape yg de blog tu chance nk dapat duit agi mudah dan cepat la...hehehe...

Cara SAYS.MY ni berfungsi sama aje macam churp-churp..bagi aku churp-churp tu agi lambat duit gerak n kene tggu RM100 baru leh cash out...kalau SAYS.MY ni RM50 pun dh leh cash out..pastu SAYS.MY ni tak ganggu pun status glitterati NUFFNANG korang tu..setakat aku guna beberape hari ni nuffnang still oke je..hehehe..tak tau la pelak masa akan datang kn...x salah mencuba kan..hehe...

Sekarang aku tunjuk cara mudah nak sign up SAYS.MY...

1. korang tekan sini....SAYS.MY

2. pastu kua la macam gambar kat bawah ni kat screen korang kn...nak sign up juz tekan yg aku bulatkan kaler merah tu je sebab die akan guna FB korang..



3. pastu korang share la segala iklan yg ada tu kat fb, twitter atau pun blog...jgn risau kalau korang x tau nak buat camne sebab de guide kat citu...


mudah kan?????pe kata korang try dulu..tak salah mencuba....semoga berjaya ye..hehe..join kat SINI.

6 tayar bergolek:

Miss Fas said... [Reply to comment]

salam..hye..nama berkaitan medical term?hehe menarik2...erm nak tnya awak uitm amek kos mmkmal perubatan..tahun berape eh??sebabnye ade kawaan amek kos tu jugak

hana said... [Reply to comment]

erm...
tahun 2...
sape kawan awk tu??

Anonymous said... [Reply to comment]

Maaf mengganggu. Nak tau macam mana hanphone boleh jana pendapatan, sila ke sini >> sharifdez

Anonymous said... [Reply to comment]

dh pernah cash out..??

Sutrisno Li said... [Reply to comment]

Ada cara mudah nih tmn" utk dapat duit. :)
coba dicek ya gan. :)
http://goo.gl/nWxJn

Sutrisno Li said... [Reply to comment]

Ada cara mudah nih tmn" utk dapat duit. :)
coba dicek ya gan. :)
http://goo.gl/nWxJn