Monday, March 14, 2011

AKU LUNCH MC DONALD FREE HARI NI...JANGAN JELES YE!!!!..

salam..

hari ini aku mmg bertuah habes la...x de manusia yg lebih bertuah selain aku(poyo nye la ayat ko hana oi..)...hahaha...pada hal tadi test HISTOLOGY dan BLOOD BANK kantoi cikit (sikit la sangat..)...haha...tapi x pe...walau pe pun yg berlaku aku tetap happy + cool aje....lalalalala~

oke..pe yg uat aku rase bertuah sangat sebab hari ini de sorang kawan aku yg teramat la baek hati telah belanja ktorang makan mekdi....haha..dah la belanja kitorang berlima...mmg terbaek la AZRA...nh yg sayang lebe...tapi bukan bile ko belanja aje rase sayang ye...hakikatnye aku mmg sayang kamo oke...ahaks~..kalo nk di ukur dari segi kewangan mmg x mampu la aku nak makan mekdi tuk mase skang walau hakikatnye aku mmg x makan sangat si mekdi....heheh...

azra ngan ain..
cumel nye saye...ahaks~
pe yg gempak sgt tu nabilah oi???
apsal aku sorang aje x pakai spek???heheh
pesal muke anis nh macam mintak kaki??
nabilah n nuha ni mmg suke amek gambar ngn sisa-sisa..hehe

korang layan aje la gambar kat atas tu oke...hari ini AZRA dh kuarkan RM60.25 tuk belanja kitorang makan..terima kasih sgt2 la ye azra..jasa mu akan ku kenang..daaa~

p/s:de sape2 agi x yg sudi nk belanja aku makan kfc,pizza,seoul garden n sebagainye???

p/s/s: de sorang mamat jambu kat mekdi td..mmg hensem abes la...hahaha...yg pasti die dak UiTM gak la...fakulti n kos pe x dapat pelak nk di kesan...hahaha....lokasi mekdi adalah bersebelahan kampus UiTM PUNCAK ALAM je..hehe

1 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

aku terkejut lebah tu da xde sayap ngan mata sebelah...wuwuwuwu