Monday, June 4, 2012

Makhluk sesat dari planet tidak di ketahui ingin coklat Whittakers...

Assalammualaikum semua..

yummy..yummy...sedap nya menikmati kelazatan coklat Whittakers kepunyaan Ain sambil baring atas katil(memang dasar manusia pemalas kan..hahha)...terasa macam dunia ana yg punya...muahaha...

Tiba-tiba ada satu makhluk yg sesat dari planet mana entah masuk ke bilik aku dan menggangu keindahan hidup aku..

'Wei Hana..nak r sikit coklat...'

'.......'

'Woi, nak r coklat tu!!!.'

'Ish..sibuk je r ko ni..pergi la buka yg lain...'

'Ko kedekut pesal ha??'

'Suka hati aku la...ko leh je amek yg lain kan..'

'Ko kedekut la...nanti dekat kubur ko banyak coklat...'

'Hahahahaha....bagus la macam tu...puas aku makan coklat je dalam kubur nanti..'

'Haa ye la..aku akan pastikan masa ko mati nanti, malam nya aku korek kubur ko ambik semua coklat...'

'Hahahaha...kuang haja la macam tu kan...ambik kesempatan atas kematian aku..'

Makhluk sesat yg bernama Anis Mardhiah ni memang tak pernah tenang kalau tak kacau hidup aku walaupun sesaat...tak kira masa, tempat dan situasi, pasti dia ada untuk menggugat keamanan negara hidup aku...tak kira lah kalau aku tengah buat assignment, study, baca novel, calling-calling, makan, minum, tidur dan mandi sekali pun..huhhhh..tinggi betol kesabaran aku dalam melayan kerenah makhluk tak cukup umur yg bakal berkahwin lagi 3 bulan ini...

Tetapi kan...makhluk sesat ni pasti bakal di rindui lepas dia mula mendirikan rumah tangga tingkap pintu nantikan...so aku merelakan diri ini untuk di kacau, di ganggu dalam masa tak sampai 3 bulan ni... :)

Nota dari hati: Niat asal nak menulis pasal Whittakers tapi aku sendiri tak tahu macam mana leh sesat sampai cerita pasal makhluk sesat aka Anis...hahaha..


4 tayar bergolek:

Syuk Ry said... [Reply to comment]

mak ai.. sedp coklat 2.. nk skit.. :D

misz anis said... [Reply to comment]

bahagia kot kaco ko....BAHAGIA!!!HAHAHAHA

Atiqah Wadiah said... [Reply to comment]

sy nk jgk cekelat tu blh? :")

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

sedap ke coklat tu???