Friday, February 10, 2012

Segala nya demi Baddrol Bakhtiar...

Assalammualaikum semua...

Bersusah payah pulun idea untuk menulis entry di blog usang ni sebab ada insan yg tak sabar nak baca setiap coretan karut marut yg tak seberapa ni(gaya macam ramai readers pulak..hakhakhak)....tapi malangnya masih tiada idea yg sudi menjengah...sobsobsob(sedih tak??)...

Jika ikut hati mati nak je aku tulis luahan perasaan dalam blog ni tentang rindu yg tidak bertuan, tentang geram yg tidak terluah, tentang impian yg tidak tercapai, tentang jiwa yg kerisauan, tentang ....... tentang segalanya sebab ini blog ana yg punya...suka hati aku lah kan...hakhakhak(gelak keji)...
sumber incik google

Tetapi....tapi macam lah ada orang yg sudi baca coretan sekeping hati dan perasaan yg tulus ikhlas ni kan(nada merajuk)...apa???awak sudi baca??betol ni???lepas ni kalau setiap entry saya berkisar pasal Baddrol Bakhtiar aja awak jangan bosan dan kutuk pula ye(itu kira ok juga kalau rasa bosan tapi kalau sampai unfollow tu mmg dah kes berat)...saya nak awak baca juga sebab awak janji nak baca semua isi hati saya kan??!!!.tak baik mungkir janji...tipu dosa, masuk api neraka..mana lah tahu awak boleh sampaikan isi hati yg ikhlas ini kepada Baddrol Bakhtiar...nak mengharap kepada dia baca blog usang ini memang mustahil akan terjadi(nada kecewa)...

Mulai detik ini blog ini akan menceritakan tentang impian seorang gadis untuk memiliki sekeping hati pemain bola sepak kebangsaan, Baddrol Bakhtiar..semua entry mesti berkisar tentang Baddrol Bakhtiar..tiada topik lain selain Baddrol Bakhtiar...ada sanggup korang baca???pasti tak kan muntah hijau??!!

Sekian terima kasih kepada semua yg menyokong perubahan kepada blog ini...selamat malam...

Nota dari hati: Dush(hantuk kepala ke dinding)...entry merapu sebab tak boleh tidur ketika jam menunjukkan 3.40 pagi...jika benar perubahan itu terjadi maka blog ini dah macam blog Baddrol Bakhtiar..hahaha




6 tayar bergolek:

ekmal said... [Reply to comment]

muda lagi baddrol nih..leh ngorat lg..haha

nur said... [Reply to comment]

hai.. saye jeles ni.. tpi ade kwn sye lagi obses dengn BB.. smpaikan kat tiang time lalu bawah laluan kat jalan raye tu dia kata "aeh BB1-BB12 la korang ade??" nice entry..

Umi Anaan said... [Reply to comment]

if u can dream it...u can do it!

fieha said... [Reply to comment]

minat gak badrol bakhtiar ni..hehe

APAN said... [Reply to comment]

fanatik badrol bakhtiar la ni...

Baddrol Bakhtiar said... [Reply to comment]

datang mencari fans kenari fc yg setia jom add/follow sya di fb