Wednesday, December 7, 2011

Barang baik dari ladang untuk di jual...

*sticky post...scroll down untuk new entry..

Assalammualaikum semua....

Mari-mari semua datang dekat-dekat....jom tengok sini ada barang baik punya...rugi ma kalau takat tengok-tengok aja pastu pegang-pegang....apa kata beli  lah walau sepasang dua..kalau tak nak beli untuk diri sendiri pun cer cuba belikan untuk mak ke adik ke jiran ke anak ketua kampung ke sesiapa aje lah....lalalalala~

Untuk pengetahuan korang semua, ini barang bukan aku yg punya...aku cuma membantu Anis membuat PRE-LOVED SHOES...dia dah buat entry pasal pre-loved dekat blog dia tapi tak berapa memberangsangkan...kalau dia macam Irene mmg tak sampai berapa jam je dah habis terjual..hahaha....so dia mintak la bantuan blog ini walaupun sebenarnye tidak siapa yg sedar kewujudan blog ni kan...mana lah tahu ada rezeki kan...



brand: lavender (5 inch)
price bought: RM129
price sold: RM 70 (include postage)
fit size 7



brand: opera (4 inch)
price bought: RM 50
price sold: RM25 (include postage)
fit size 6 only



brand: vincci (5 inch)
price bought: RM75
price sold: RM 45 (include postage)
fit size 7 and 8
Kesemua kasut di atas hanya digunakan kurang dari 5kali...disebabkan tidak ada event yg sesuai untuk menggayakan kasut-kasut tu semua maka lebih baik jual dari biar terperuk dalam kotak...betol tak kawan-kawan???..hikhik....

Sebarang tempahan, pertanyaan atau keraguaan boleh tinggalkan komen di bawah...harap nya adalah insan yg sudi membeli ye...

Nota dari hati: Beli jgn tak beli tau...

7 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

thanx sahabat..=)

r-5 said... [Reply to comment]

ni boleh belikan untuk awek ni.. tapii.. malangnya tade awek so save duit pocket makan seminggu. :p nice la boot tu walaupun saya seorang lelaki tak sehebat perempuan menilai.. kikiki

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

fuyyohhh.. kasut2 diva ni.. haha..

apik pehe said... [Reply to comment]

wow..hehehe..cantik

budak penjara said... [Reply to comment]

wah..kasut itam tu kasut stacy er??haha

Gen2Merah said... [Reply to comment]

Ya, kita perlu rakan kita utk terus maju dalam usaha bisnesnya,.
kasut untuk lelaki takde ke.... ehehehe

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Anonymous said... [Reply to comment]

kasut vincci tu cantik! hehhe