Tuesday, November 22, 2011

Baddrol Bakhtiar dan Khairul Fahmi Che Mat hero di hati semua rakyat Malaysia....

Assalammualaikum semua..

Dengan ini di umumkan esok CUTI PERISTIWA di atas kemenangan HARIMAU MUDA membenam Garuda di sarang Garuda sendiri...

Ye....ye.....esok cuti..tak payah pergi kelas...seronok nye...boleh raikan kemenangan Malaysia puas-puas malam ni..lalalala~

Aduh...semua itu hanya angan semata-mata...kemenangan Malaysia tidak memberi sebarang perubahan pun tehadap hati para lecturer untuk membatalkan kelas pada esok hari...tidak tahu ke wahai lecturer semua yg kami semua ini sudah kepenatan bersorak dan menjerit ibarat kami lah yg bertungkus lumus mengejar bola dan berguling-guling di padang tadi????...dapat bayangkan tak macam mana semangat nya kitorang menjerit-jerit???!!!

Nampaknya memang sudah rezeki Malaysia untuk membawa pulang Mother of the Gold pada Sukan Sea kali  ke 26 ini ...TAHNIAH yg tidak terhingga kepada semua pemain dan jurulatih yg telah bertungkus lumus terutama kepada BADDROL BAKHTIAR dan KHAIRUL FAHMI CHE MAT yg menjadi HERO MALAYA....Tahniah sekali lagi....

MALAYSIA 1-1 INDONESIA (PENALTI 4-3)

Kalah menang adat pertandingan..kepada Indonesia, Tahniah juga diucapkan...anda juga tidak kurang hebatnya tapi rezeki Allah lebih memihak kepada Malaysia...Tanah Tumpah Airku...





Nota dari hati: Agak-agak kalau aku ajak Baddrol Bakhtiar keluar dating, dia setuju tak????

5 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

esok cuti yeay...esok cuti..yeay...

Ahmad Zaki said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...

Penalti Malaysia menang bukan 5 berbalas 4 tetapi 4 berbalas 3...

Bukankah pemain Malaysia iaitu Fakri Saarani tidak berjaya menjaringkan gol... Pihak Indonesia pula ada dua kali tak dapat jaringkan gol...

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

takyah susah2 ajak badroll.. ajak je saya ni.. :D

tahniah harimau!

a.r.e.p a.h.m.a.d said... [Reply to comment]

Bestkan???
tapi hana,kitowg arini clas sumer cancel...
kira dpt cuti gak lah yer...
ngeee~~~~

nway...Tahniah Malaysia....
:'D

NOOR FATIN said... [Reply to comment]

baddrol dah ajak saya dulu la, mcm mana ni? err err ;D